7 aydır uzaktan bi ilişkim var ayda bir goruşuyoruz hatta buraya 2 kez konu actım etkilenmedim ama cok iyi anlaştık beni cok seviyor diye zamana bırakmıştım bi cok iyi, bi icimde bi eksiklikle devam ettim genel olarak mutlu muydum? Evet. Zaman zamab ayrılmak istedim bırakmadı son zamanlarda iyiydim ama onu tarzını değiştirmiştim iyi ilerliyorduk derken sorun şurda başlıyor.

Bi gece arkadaşımda kaldık 3 kız arkadaş fake bi hesap acmışlar insanları ekleyip eğleniyorlar kendilerince bende bi tanıdığımı ekledim yazdım oda oyle ciddiye almadan dalga gectik, eğlendik.

Sonra cocuk sardı lutfen kendi hesabından ekle cok ilgimi cektin merak ettim seni dedi hayır dedim kapattık o gece ben evime geldim.
Arkadaşım konuşmaya devam etmiş durumu anlatmış adımı da soylemiş.

Cocuk sosyal medya uzerinden yazdı cok etkilendim, lutfen tanışalım diye. Tabi biz arkadaşımla kavga ettik bunu yaptığı icin cocuğada cevap vermedim.
Ama aklım karıştı sanırım cunku uzakta değil aynı şehirdeyiz ailesini tanıyorum yıllardır vs bazı yonler ilgimi cekti.

Ben şuan cok mutsuzum erkek arkadaşım asla bunu hakketmiyor durumu anlatmayı duşunuyorum, gerci hesabımı kapattım. Cok pişman oldum.

Ama bide bastırmaya calıştığım ic sesim var ya doğru kişiyse bu kişi

Bana bi akıl verin napayım ben şimdi erkek arkadaşımı bırakıp diğer kişiyle konuşmak istemiyorum bu kadar cesaretim yok ayrıca buyuk haksızlık olur Allahtan korkarım.
Ne yapmalıyım??