Mesela bir şey hedefliyorsunuz, hayal ya da plan aşamasında, ya da onu da gectim gercekleştirmeye ramak kala, her neyse, o yoldaki surecte bundan birine yada birilerine bahsediyorsunuz ve kesin olması beklenen ve olmaması icin hicbir nedeni olmayan şey birden bire cupa duşuyor..
Mesela bir iş goruşmesine gidiyorsunuz, olumlu gecmiş, anlaşma aşamasına gelinmiş hatta(ama sadece imza atılmamış henuz), siz bundan sevincli sevincli ailenize arkadaşlarınıza eski iş arkadaşlarınıza oldu diyerek bahsediyorsunuz hemde kendinizle gurur duyarak ve bir gun sonra ' kusura bakmayın daha uygun bir aday' bulduk diye mail geliyor. Oysaki sozlu anlaşılmış, oldu denmiş bir iş icin bile.
Ya da biriyle tanışıyorsunuz, herşey harika gidiyor, dunyada ki en mukemmel insan sanki, size pırlanta gibi davranıyor, bunu cevrenizdekilerle de paylaşıyorsunuz ve akşamına ' ben devam etmek istemiyorum, birbirimizle uyumlu değiliz' diye mesaj geliyor.
Ne zaman mutluluktan kalbim cıkacak gibi heycanlanıp sevinerek, etrafımdakilerle paylaşsam hep aynı şey oluyor..
Bide kotu tarafı anlattıklarım sonra soruyorlar, 'olmadı o iş' diyince de, 'hıı olsun hayırlısı olsun'....
Ya da minik minik birsuru ornek verebilirim buna benzer.. Bu enerjiye inanıpta, cenesini tutabilen var mı?
Yoksa kuruntulu bir duşunce tarzı sizce?
Sacmalıyor muyum kızlar?