Kızlar dert değil ama canımı sıkıyor. Halamı cok severim zaten bi tanecik. Ben cocukken bana hep hediyeler alırdı. Tokalar, makyaj malzemeleri, ic camaşırları, cantalar.... işe başladım bende ona hediyeler aldım ve hala alırım. Halamın iki oğlu var biri evlendi. Gelini hic sevemedim. Sonra fark ettim ki halam benim aldığım hediyeleri geline veriyor

Veriyor derken şoyle; bazen kız halama gelince anne bunu bana versene deyip istiyor yada anne rujun ne? rengi guzelmiş deyip istiyor bazen de halam paketini acmadan al canım sen kullanırsın diye veriyor. Ben halama alırken fiyatlarına bakmam. Ama gelini duşunce bi tel toka bile pahalı geliyor sinsiye. Gecen halam bize geldi guzel bi kokun var mı dedi. Benimde aklımda kaldı dun kendime parfum alırken halama da aldım bir tane. Eve geldim anneme gosterirken annem guldu aslında geline aldın dedi. Gelin, halamın evinde beğendiği şeyleri istiyor resmen anne bunu bana versene diye. Halamda hediye falan demeden veriyor. Offf. Ben bu parfumun o gıcık kıza gitmesini nasıl engellerim.