Yoruldum be vallacok yoruldum kendimden de nefret ediyorum bide siz aşağılayın diye geldim .Bu bu adamla tanışana kadar aşka kusmuş eski nişanlısı evlenmek uzere olan biri canini yaktiginda ben gucluyum bidaha onun gbi sevemem ben nelere dayandim kimse yakamaz oyle canimi dedigimkendi halinde mutlu işinde gucunde olan ve bi insanken cıkagelen beni bi masalın icindeymiş gibi bi hikayeye atan bu adam var be ben ona oyle inandım ki hayatında hic boyle sevmedim sevilmedim havasında mutlu mutlu evlencez sanıyodum cok kibar anlayışlı duzgun ustume titreyen ojemle bile ilgilenen bi adam.
Ama ilişkini son 1 ayı kavgalar arttı bana kufur etti bende ona . 3 4 kere ayrildik en son ayrilik da ben baslatsam da en son eski sevgilim artık ben sanada kendime de inanmıyorum dedi ve beni terketti peşinden koştum hatta bırakma beni dedim evet gurursuz yuzsuz ben . Bu aralarda ne zaman cagirsam geldi ve kendini hatırlattı hala cok seviyorum seni cok kıskanıyorum sosyal medya hesaplarimi kurcalamalar hesap sormalar beni merak etmeler derken beni hep avucunda tuttu
Bugun de instagrami dondurdum twittri kapattım bu dalakta ben onu engelledim sanmış hemen beni twittrdan engellemiş numaramı wp dan engellemiş bende aradım derdin ne diye . Sen beni engelledin sandim zaten hayatında başka biri var biliyorum dedi bende acıklama yaptim . Twitini su beğenmiş gecen seni surda gordum fln . Yine ayni şeyler bana senin canin artik yanmiyo iki haftadır yanda benim de canimi yakmak icin mutlaka arardın dedi . Şizofren bana cok asigim cok seviyorum ama istemiyorum dedi . Bunları soylerken de cok zorlamıyorum alışamadım alisamadim arkadaşlarım boş geliyo senin değerin cok farklı ama sana donmem dedi . Bende dedimki ınsallah mutlu olursun aradın mutluluğu bulursun beni gurursuz gormuş olabilirsin ben seni unutmak sevgimi kaybetmek istemedim benim vicdanim rahat insallah mutlu olursun cunku bir gun donup gelirsen ben artık ayni ben olmaya cam dedim ve kapattım kendimden nefret ediyorum sanki ben sizofrenmisim gibi kafamı beynimi alt ust etti suan ondan nefret ediyorum ama sabah olduğunda yine ozlemiş olarak uyancam hafizami silmek isiyorum