merhabalar hanımlar,eşimle boşanma aşamasındaydık,8 ay ayrı yaşadık ben ev tutup bebeğimi Alıp cıkmıştım.Bebeğe bakmak icin annemle babam Yanıma geldiler beraber yaşıyorduk.Eşimin ve annemin bitmek bilmeyen ısrarları uzerine tekrar denemeye karar verdim,biraz da bebeğim icin denedim.Eski eve bebeğimle beraber dondum annem babam kendi tuttuğum evde kalıyorlar.

Eşim 2 Yaşında babasını kaybetmiş annesi bırakıp gitmiş başkasıyla evli.Babaannesiyle buyumuş.Annesiyle resmi bir ilişkileri var.Anne maddi destek Sağlar ama gelmez hic 3 Yıldır Evliyiz oğlumuz 1 Yaşında ama hic gelmedi,neyse konu bu değil.

Ayrılma sebebimiz hakaretleri,aldatılma şuphelerim,evi kendine ait gorup beni 3-4 kez kovmasıydı.

Bunları anlatıyorum ki daha doğru yorumlar alabileyim,uzattıysam ozur..

Gelelim konuya : İki hafta once bir Cumartesi gunu annemleri gezdirmek istedim,bugun de bir haftadır bize gelen erkek kardeşimle gelinimizi.İkisinde de ilk soylediğimde puruz cıkartmadı,cocuğa bakmayı ds kabullendi ama hazırlanmaya başladığımda cocuk icin bir hafta sonumuz var onda da ona vakit ayırman gerekiyorken cıkıyorsun dedi.Bugunkunde cıkarken resmen Soylediklerimi duymuyormuş gibi yaptı kustu yani.Neyse gittim ara ara cocukla ilgili mesajla sorular sordum asla cvp yok Aradım acmadı apar topar eve geldim bişey mi oldu diye..bir sorun yoktu.Tele niye bakmadın dedim ustelik mesajlardan sonuncusu "niye cevap vermiyorsun " du.ne bileyim tel orda dedi baktım teline mesajlar okunmuş Cağrı ekranda.nasıl bir sorumsuzluk bu merakta kaldığımı bile bike o kafar şeyden birine de bakmaz mi insan..kac saattir dışarda olan sendin dedi.Olmicak en iyisi tekrar toplanıp gitmek dedim sen bilirsin dedi ve cocukla lay lay lom oynamaya başladı nisbet yapar gibi.cocuğun odasına geldşm cocukla ve ohhhh Cay iciyor kendisi keyifler tıkırında.Eşyalarımı poşetlere koydum Sabahı bekliyorum.

Hasta mi bu adam ne zamsn akrabalarımla goruşsem burnumdan getirir madem kolayca vazgeoebilirordu benden niye duştu Peşime bir yorum getirin hanımlar benim kafam durdu ..