Merhaba Arkadaşlar, aralık ayın başında cıkarmayı planladığım kanalhityap projemi malesef iptal ediyorum.
Belki bir coğunuz adf.ly duymuştur. Bir ceşit yonlendirme sitesi. Bir site başka bir siteye download linki gibi bir yere yonlendirmeden once buranın ustunden yonlendirme yaparak para kazanır. Bizde işte bu alana reklam verdik. Sistemimiz sizin vereceğiniz video izlenme rakamlarını otomatik olarak burada 5 saniye değil 10 saniye olarak alt bolumde youtube'da videoyu acıp otomatik izleticekti.
Bu teste 5 adet farklı adsenseme bağlı kanallarımı, 3 tane arkadaşda 1 er tane adsensenine bağlı kanalları ustunde denedi. Bu 8 adsensede kapatılmadı fakat odemeleride alamayacak. 3 arkadaşa testler icin teşekkurler. Adsensede gumleyen rakamın 5 katını odedim.
Bu sistem tabiki gercek ziyaretciye izletiyor. Fakat istisnasın 10 saniye izletiyor ve ondan sonra ziyaretci izlemek istese bile yonlendirmeyi yapıyordu. Bu nedenle her video izlenme tam 10 saniye olunca %100 goze carpıyor. Bu rakamı random olarak şirketle konuşsam 5 ile 10 saniye arasında değişsem bile artık sıkıntı cıkaracaktır youtube.
Ornek Link : http://adf.ly/sfcdr (alt tarafta acılan site sizin youtube videonuz olarak duşununuz)
Bu nedenle kanalhityap projemi yayına almadan kapatmış bulunmaktayım. Bu projemi bekleyen arkadaşlardan ozur dilerim. Herkese Bol Kazanclar
Kanalhityap.com - Web_scripti Projemi İptal Ettim
Youtube Botlar0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Youtube Botlar
- Kanalhityap.com - Web_scripti Projemi İptal Ettim