Merhabalar
Bir suredir iyiyiz eşimle ama tabi ki oyle kırılmışım ki zaoanında unutamıyorum yaptıklarını yine de şans verdim işte...

Dun bana dedi ki haftaya istanbula gidiyorum sende gel istersen ( bi iş icin tekirdağa gecicek ama iş bahane yani kalmayabilir istese, benm tahminim arkadaşlarıyla plan yaptı) bende bi duşuneyim dedim.
Sabah oldu bana diyoki gidince gezmeyi fln duşunme ben seni kardeşime bırakırım sen onlarla takılırsın ben bi gece arkadaşlarla kalırım ertesi gun seni alırım doneriz dedi. Bende sinirlendim tabi sen teklif ettin niye gezemeyelim defi şimdi ne fiye hevesimi kacırıyosun dedim. O an annedi aradı annesine dedi ki yok gidemedim haftaya gidizem dedi!!
Yani gideceği onceden konuşulmuş ama ben yeni oğreniyorum bunu. Onun icin de tartıştım tabi
Nefret ettim artık bu biyere gitmelerinden
Kasımda da antalyaya gitme sozu var uye olduğu bir sendika gotruyor ona da ben geleyim dedim yok işte biz erkek erkeğe gidiyoruz vs vs
Diyeceksiniz ki sende heryere peşine takılma ama oyle değil dedalarca yalnız gitti zaten ayrıca evli insanlar beraber gezmeli bu benim fikrim.
E diyeceksiniz ki sana değer vermiyo ayrıl cok hsklısınız onuda beceremedim