Uc yıldır evliyim bir kızım var. Evlendigimiz gunden beri hic bı işimiz yolunda gitmedi ama yinede birbirimize hep destek olduk cok guzel giden bı evliliğimiz vardi. Ta ki iki gun once bana mesaj atan kadına kadar.
Olayı kısaca anlatayım Mart ayında eşimin ailesinin yanına gittik İstanbul'a bı ay kaldık eşim orda gecici sure bı işe girdi ben bi ay sonunda kendi ailemin yanina geldim eşim ise devam etti bı sure sonra o da yanima geldi.
Kadının anlattıklarına gore bu surede beraberlermis aynı iş yerinde calışmışlar buluşmalar konuşmalar falan olmus. Bana mesajların da ekran goruntusunu attı eşimin konuşma şekline benziyo bide fotoğraf attı iş yerinde masada oturuyorlar bı kız daha var yanlarında ama normal bı fotoğraf.
Eşime sordum mesajları fotografi gosterdim bu mesajlar benim değil dedi fotoğrafı da hatırlamıyorum ne zaman cekilmis dedi bu kızı da tanımıyorum dedi.
Kİz cok inandırıcı konustu hakkımızda cok şey biliyor.Esim bunu arasının bozuk bı arkadaşının yaptığıni soyluyor ama benim icimde hep bı şuphe var ne yapmam gerek bilmiyorum cok kararsızım eğer aldattiysa bosaniriz ama emin olamıyorum iste. Bu şekilde de nereye kadar devam edecek bilmiyorum..