arjadaşlar, aylar once tanışıp, uygun gorup evlenmeyi duşunduğumuz kişi ile gecenlerde iş cıkışı akşam onun isteği uzerine arabasıyla sessiz sakin bir yere gittik. arabasında biraz sohbet etmeye başladık. biraz sarılma, yakınlaşma gibi şeyler oldu. ozel konular konuştuk. sonra beni evime bıraktı.eve gidip biraz zaman gecince icime bir kurt duştu.biz arabadayken bir kere bip bip bip diye sanki fotoğraf makinasının cıkarttıgı bir ses gelmişti. o da hatta o an bu ses ne gibi bişeyler demişti diye hatırlıyor gibiyim. uzerinde durmadık nedense ve eve gelince ve ertesi gun icim icimi yedi bu bip sesi nedeniyle. aklıma cok uzucu şeyler gldi.
yani bu goruşmemizi gizlice kayda aldıgı . ve bunu ertesi gun kendisiyle yeniden gruştğumuzde belirttim. once komik tepkiler verdi, sonra yeminler etti,yok boyle birşey dedi. boyle bir şey nasıl duşunduğume hayret ettğini vs. ben de o bip seslerinin nerden geldiğini bana ispat etmesi gerektigini soyledim. ben de bilmiyorumdedi.arabayı kurcaladı teybi filan.o sesi bulamadık. ikna olmadım sozlerine. sana ait evindeki fotograf makinayı bana getirmelisin ben de bakmalıyım onun cıkaraccağı bip sesine dedim.tamam dedi. bugn de bana cevap olarak evde aradıgını makinayı bulamadıgını, kardeşinin almış oldugunu hatırladıgını belirtti. ben iyice şuphelerimin gercek olacağına kanaat getirdim bunun uzerine. bir de eg er bu şuphem gercekse, kanserden olmeyi kabulleneceği, annesinin yuzunu bridaha gormenin nasip olmaması gibi sozler yeminler yineledi. ben de ikna olmadıgımı, pnu Alllaha havale ettiğimi belirttim.
sinirlerim cok bozuk. napmalıyım kızlar. bir iki aya soz nişan ve kısa surede duğun yapmayı planlıyorduk. insan evlenmek istedigi kıza boyle bir adilik ne icin, ne maksatla yapar