Yeni Projemi yazmaya başladım arkadaşlar.
Bu projede her zaman olduğu gibi yine herşey otomatik yuruyecek.
Siz cekilmesini istediğiniz bir kanal linkini veya videoların linklerini yapıştıracaksınız. Sistem 1 ile 2 gun arasında o kişiye teslim edilecek kanalın linkini gostericek. Kanalı en erken 7. gunune girdiğinde satın alabilecek. En gec 20. gununde satın alabilecek. 21. gunune geldiğinde hala satın alınmamış olursa kanal o kanal artık benim olmuş olucaktır.
1 kanala minumum 50 video maksimum 300 video atabileceksiniz. Video uzunluklarının onemi yok.
%90 unlem gecme garantisi verilecek. Eşleşen veya telif garantisi verilmeyecek. Kanal başı satış fiyatı 7 tl olucaktır. (Eğer olduki kişi aldı aynı gun iadeyi %100 yapabilecek. Yani iade et butonuna bastığında sistem kredi olarak o kişiye tutarı hesabına ekleyecek. Daha sonraki gunlerde iade v.s. imkanı olmayacak.)
Bu sistemle kanalı acıyorum 2 gunde kapanıyor, kanal acıyorum video yukluyorum kanal kapanıyor dertlerine son vericek.
Ortalama cıkış tarihi 20 ekim yani videoyap 2 yaşına bastığı tarihtir.
Not 1) Kanalları kanalalsat.com dan otomatik olarak satın alıcaktır. (Kapanma oranı o anda en duşuk ve mevcut kanalı olan kişiden.)
Not 2) Yuklemeleri siz hic bilmeyeceksiniz fakat videoyap.com bunyesi altından yapacaktır. Videoyap icerisinde kanal cekme olarak 7-8 bot mevcut. o sitelerden kanal cekilebilecek. link olarak girerek cektirmek isteyenler ise 112 tane bot mevcut onlardan istedekileri linkleri girebilecekler.
Testte yer almak isteyenler: (Test icerisinde kanal başı 5 tl olucak)
minn**** = 200 Kanal
Al*** = 100 Kanal
Hdl** = 50 Kanal
3. Buyuk Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma
Youtube Botlar0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Yeni Başlayanlar
- Youtube Botlar
- 3. Buyuk Proje - Kapanmasız Dolu Kanal Satın Alma