Merhaba hanımlar vaktinizi alıyorum kusura bakmayın. Sorun eşimin ailesi. Ha bire onların istediği şeyler olsun istiyorlar. Bizim adımıza karar almaya calışıyorlar.
Detay verecek olursam mesela yeni evliyken ev gormeye gelecek Bi akrabaları vardı biz musait olduğumuz halde bize sormadan onlar musait değil diyip misafirleri bize yollamamıştı kaynanam.
Evlilik hazırlığında ev duzerken buzdolabının kayınpeder herkesten gizli almış, aldıktan 6 ay sonra eşimle bana soylemişti ve bizim eşimle aramızda buyuk Bi gerginlik olmuştu. Neden bize danışmadı neden 6 ay boyunca gizledi diye.
Evlendck araba almaya karar verdik eşim işte ben annemdeydim kendisi bizim parasını vereceğimiz arabayı secmiş hadi gidip buna bakalım diye eşimi iş cıkış ıcapırdı ve apar topar arabaya bakmaya gittiler ve aldılar. Şimdi ise bizim elektrik saatimizin bize sorulmadan tarifesinin değiştirilmesi.
Tum bu kendi başına takılmalar da eşim de bende tepki gosteriyoruz surekli laf soyluyor laf sokuyoruz ama bunlar bildiklerinden şaşmıyorlar vallahi cıldırıcam.
Gecenletde kvlere gittiğimizde kayınpeder t u m dairelerin elektrik saati 3 zamanlı falan diye anlatıyordu. Bende bizim daire oyle değil tek terimli ben memnunum zaten dedim diğer tarife de akşam 5le 10 arası 2 kat fiyat oluyor dedim. Başladı bana 3 zamanlı tarifeyi ovmeye gidip değiştircem sizinkini dedi. İstemiyorum ben memnunum dedim ustunde biraz zaman gecti bugun bana mesaj atmış sizin elektrik tarifesini değişirdim 3 zamanlı yaptım diye. Ya kızlar ben ne yapayım bana akıl verin nolur bugun eşimle birbitimize girdik baban niye kafasına gore takılıyor bize danışmıyor diyorum. O da babasıyla atışmış kızmış falan babasına. Şuan bu saat olay ıne olacak bilmiyorum. Bir de kayı peder eşimi arayıp Reyyan bana abuk subuk konuştu demiş heralde eşim benden kp ile konuşmamın ekran goruntusunu istedi sana guveniyorum sen saygısızlık yapmazsın ama bana atar mısın konuşma kaydını dedi galiba babasına atmış nerde saygısızlık var diye sormuş sanırım.
Ha bu arada asıl saygısızlığı bana o yaptı. Haber verdikten sonra tarifeyi eski haline getirir misin ben boyle birşey istemedim dedim bana sadece goruşuruz yazdı. İnsan Bi konuşmama cevap verir goruşuruz ne demek ya. Ne yapmalıyım nasıl ilerlemeliyim bana Bi akıl fikir verin hanımlar nolur