Bizim dairede kesinlikle komşuluk ilişkisi yok. 3yildie bu dairedeyim sadece karşı komşu bı tane teyze var her konuda yardımcı olur sessiz sakin biraz, evime ben cagirmadigim surece gelmez , gelse bile cekinir , ben onlara gitsem hizmet eder cekinme kızım der, bilmediğim bir konu olsa yardımcı olur, kayinpederiyle beraber yaşıyorlar kayinpederinden izin almadan bir yere gidemiyor yaşlı teyze, kayınpederi ortalık kotu diye gelinini pek ondan izinsin biryere gondermiyor Muş. Neyse ben bunlara gittiğimde surekli kızım ortalık kotu , Allah korusun, dışarda fazla gezme kotu insanlar var, surekli bu oğutler kotu bişey demiyorlar zararsız insanlar ama beni rahatsız ediyor, kendimi sorguluyorum Allah Allah ben cok mu geziyorum diye, iste gecen şuraya gitmisin esim seni gormuş bende o gezmeye gidiyor dedim dedi bana. Bugun eve cağırdım bi isim vardı cekinerek geldi , benim binadan samimi olduğum komşu var yeni tanistik gelip gidiyoruz geziyoruz, bana şoyle bir ornek verdi kendisinden, eskiden binadan ev sahibim vardı herkes cok iyi birisi diyordu kadına bikac yanlışları vardı o yuzd n kimseye iyi demiyceksin ortalık kotu kendine dikkat et kotu yola alistirirlar kızım dedi bana. Yok gecen seni kayinpederimle dışarda koşarken gorduk biz yalnıs anlamayız ama başka birisi bu nereye koşuyor diye kotuye yorar kızım ortalık kotu artık dedi. Şimdi ben bu teyzeye dedeye bişey diyemiyorum , gercekten iyi insanlar ama bu tarz oğutleri beni rahatsız ediyor niye boyle oğutler veriyorlar, rahatsız oluyorum artık ama kotu niyetle soylemediklerini de biliyorum