Lutfen yardım edin internete giremiyorum pcden girebiliyorum. Bi yol onerin izliyeyim garantide almaz artık rootlu telefoncuya gittim valla bilmiyorum falan dediler
Etab 4 Root Sonrası WiFi Sorunu
Tablet Bilgisayarlar0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Tablet Bilgisayarlar
- Etab 4 Root Sonrası WiFi Sorunu
-
26-09-2022, 08:23:10Merhabalar Dun gece Mobogenie Yontemi İle General Mobile Etab-4 Tabletimi Rootladım. Oncelikle Root seceneğine bastım ve root başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra mdm mdm mesaj ve guncelleyiciyi sildim. Daha sonra tabletimin keyfine varıyordum ki 20 dakika sonra internet bağlantım kesildi. Wifi işareti cıkıyor ama gri oluyor mavi olmuyor. İşin ilginc tarafı telefondan bluetooth ile program yollamaya calıştığımda da telefonum tabletimi goruyor ama tablet telefonu goremiyor.
Lutfen yardım edin internete giremiyorum pcden girebiliyorum. Bi yol onerin izliyeyim garantide almaz artık rootlu telefoncuya gittim valla bilmiyorum falan dedilerYardımlarınızı bekliyorum. Bu arada hicbirşeyi yedeklemedim. Mdm mdm mesaj ve guncelleyiciyi tabletime yeniden yukleyebilirmiyim ? Başka bir tabletten yedekleyip kendi tabletime atabilme gibi bir olanak varmıdır ? Varsa nasıl yaparım ? Anlatırsanız sevinirim.