Hayırlı sabahlar guzel insanlar..Yaklaşık uc bucuk ay once bir konu acmıştım buraya nişanım bozulmuştu Allaha cok şukur toparladım.Ama hala ara ara aklıma geliyor ve Allaha havale etmekten beri duramıyorum o şahsiyeti..Ozamanlar yorumlarınızla bana kendimi oldukca iyi hissettirmiştiniz Allah razı olsun herkesten.Burası gercekten cok guzel bir platform..Neyse cok uzattım bir konuda akıl almak istiyorum ben yeni birinden hoşlanmaya başladım arkadaşlar yada boşluktayım bilmiyorum..Calıştığım yerde bi cocuk var nişanım bozulduğu zamanlar işe başlamıştı.Cok itici geliyodu bana bazen beyaz corap giyerdi spor ayakkabıda olsa şu cocuğu biri uyarsa keşke diye duşunurdum soğuk nevaleydi ilişki anlamında aklımdan dahi gecmemişti..Neyse benim nişanım bozuldu aradan zaman gecti ben şirkete bi pijamalarımla gelmediğim donemlerdi son derece bunalım sac baş dağınık gunler boyle geciyor.Evde oturup instada gezerken onerilenler kısmında şirkete yeni gelen uc arkadaşıda gorunce ekledim diğerleri kız sonuncusu o beyaz corap giyen arkadaş. Onlarda beni ekledi.Ertesi gun cocuk senin gozlerin mavimiydi ben şok oldum resimlerini gorunce,kafanı o kadar cok eğik gordum ki dedi gozlerinin ne renk olduğunu fotoda gordum dedi..Boylece biz muhabbate başladık selamlaşmaya falan..Sonra 1 haftalık tatile cıktım hergun yazdı sabah akşam surekli surekli yazdı..Tatil donuşu de ara ara yazıyordu şirkette bi kız var ondan hoşlanan surekli bunun yanında bitiyordu ben ise icten ice sinir oluyordum sanırım belli ediyor olmalıyımki bi gun bunları mutfakta gorduğum zaman işyerinde on dk sona mesaj geldi sakın yanlış anlama istesem bu kadar denk gelemezdi diye bana anlatmana gerek yok dedim verdiğin tepkiye gore yok zaten demiş..Surekli simit alıyordu bana beni duşunuyordu.Şarkılar atıyorduk birbirimize bana bakarken hissedilliyor gibi hoşlandığı ama gecen gun arkadaşa ben şirketten kimseyi duşunmuyorum demiş.Şirketten onu uyarmışlardı işini savsaklamaması konusunda..Ne istediğini bilmeyen biri kafası karışık..Ama ben onun bu soylemini duydugumdan beri yazdıgına da cevap vermiyorum işe yarım gun gelmiyorum nerdesin diye yazıyor caycı ablaya beni soruyor ilgileniyor ama ben cektim kendimi geri..Kalbim yeterince yorgun ve daha fazla yormak istemiyorum. Dualarınıza ihtiyacım var Rabbim adam gibi adamları cıkarsın karşımıza