Merhaba hanımlar,
Sizlere danışmak istediğim bir konu var. İki aydır goruştuğum biri var 6-7ay icerisinde evlenmek istiyor. Ailesiyle tanıştım neşeli sıcak insanlar. Goruştuğum kişiyle bazı problemlerimiz var, yuksek lisans mezunuyum ingilizce kursuna gidip kendimi geliştirmek istiyorum ancak o buna karşı cıkıyor. Bense her şeyde bana destek olmasını istiyorum ama olmuyor

. Basit bir işte calışmamı istiyor ve kendimi geliştirmemi istemiyor. Sigara dışında kotu alışkanlığı yok sosyal aktivite olarak doğa sporlarıyla ilgileniyor ve bunlarida erkek kardeşleri ve erkek arkadaşlarıyla yapıyor. Durust bir insan kotude olsa her zaman doğruyu soyluyor , doğal samimi bir insan. Ancak beni kırdığında gonul almasını bilmiyor aksine kendisi kusuyor. Bu durumdan cok rahatsizim caba gostersin istiyorum defalarca konuştum ama hatasını bile kabul etmiyor sen hatalısın diyor bana. Takıntıları var tartışırken yuksek sesle konuşsam kaldıramıyor şaka yapsam ciddiye alıyor meraklı davransam bunalıyor ama bunları kendisi yaptığında ve ben onu uyardığımda sinirlenip alınıyor. Erkeklik egosu biraz fazla, bazı konularda cinsiyetcilik yapıyor. Herzaman sahiplenici davranır aile ilişkilerine onem verir hastalansam hemen doktora goturmek ister gun icinde arar sorar herşeyimi merak eder.
Hanımlar bu adam 32 yaşında, zamanla değişirmi yoksa yaşı oturmuş artık bu şekilde devammı eder. Evli bir arkadaşım erkeklerin evlendiklerinde eşlerinden anlayış ve sevgi gorduğunde değiştiklerini ancak bunun hemen değilde zamanla olacağını soyluyor. Sizin fikirleriniz nedir ?