Ben hafta ici calışan bi hemsireyim sevgilim den yeni ayrıldım dun aksam kuzenimle dışarı cıkmak istedim annem babam artık akşamları disari cıkamazsın dediler eve geldiğin saat de 10 neden dedim dışarı cıktıkca adım cikiyomus bataklığa batmışım ne isim varmış aksam disarda bende bana kural koyamazsınız ben calışan bi insanım gezmek tozmak benim de hakkım ben kimsenin baskısı altında yaşayamam ayrı eve cıkcam dedim sinir krizi gecirdim ve hala ucun biyerden bana baskı yapıyolar. Haftada en faZla iki gun cikarim ama bunlar hic aksam dışarı cıkmamı istemiyorlar ve benim Sevgilim den ayrıldığım icin adım cıkıyormuş .babam beni dovmekle fln tehdit etti abim yeltendi bende şikayet ederim dedim evi terkediyodum annem panik atak krizi gecirdi ve rahminde kitle var ameliyat olcak kotu bisey degil diye umuyoruz abim geldi bu kadın belki rahim kanseri dedi bana birsuru kufur etti en son annem kotu olunca yalvardım resmen duzelsin diye ağlamaktan gozlerim balon gibi oldu ben mi hastayım benim ailem mi sorunlu benim psikolojim mi bozuk ben bilmiyorum artık hic bişey bilmiyorum sinirlenince ne dediği mi bilmiyorum ve vicdan azabından oluyorum?