Bazıları NE kadar şanslı gercekten..iyi bir aile iyi bi eğitim devamında iyi bir yuva kuruyorlar ..
hayatımın hicbir noktasında bunlardan herhangi biri icin şanslı olmadım.
Hicbir zaman iyi bir ailem olmadı,anlayışsızlık kavga baskı Ve surekli eleştiren bir anne baba..huzursuz bi cocukluk..anlayışsız baba, surekli tehditkar ..erkek arkadaşım olucak diye odu kopuyordu zaten hic bir zaman olsun istemedim unide bile..annem ne duysa babama yetiştirir ustumuze yollardı..akşam olsun istemezdim..ne yapardım bilmiyorum ..neydi ...zaten evde bi cocukluk Ve genclik gecirdim sinema tiyatro yok arkadaşlarla dışarıya cıkma Yok hicbir zaman ..evde zaten telefon yoktu elimizde şimdiki gibi ..surekli kavga kavga....
İyi bir Uni kazandın derken işsiz kaldım..
Girdiğim şirket cok kotuydu maaş sıkıntısı vardı sonra iflas...
Başvurduğum guzel yerlerden olumlu hicbir şey gelmedi.gerekli tum evrak belgem olmasına rağmen .
En iyi kurslarda dil eğitimi ve sonrasında guzel bir dil puanı aldım.
Cok yuksek alesim vardı zaten..
Başvurmadığım yer kalmadı yine olmadı..
Bu surec 5-6 yıl surdu..tekrar Ales'e girdim yukselttim 94 aldım.dilim 90.
Devlet ozel diye ayırt etmedim kadro derecesi falan takmadım ...beklentiyi duşurdum bolum değişmeye bile olumlu baktım farklı yerlere bile sırf para kazanmak icin başvurdum.olmadı..
Torpil bulmaya calıştım yine olmadı...
Bu surecte evlenemedim.karşıma cıkan deyyus beraber olmak istedi şart koştu.
Başka birini ailem istemedi..derken yaş 30 oldu...
Abim ablam iletişimim kopuk aramıyorlar NE annemi ne babamı...kusler bu surecte cok kavga yaşadık.konultum cok olmuyor hersey aynı ben yıprandım bu surecte...
Şimdi yaşıtlarımın coğu benim birine bile muhtac olduğum coğu şeye hepbirden sahip..
Evli barklı kardeşleriyle iletişim on numara..birbirlerine gidip geliyorlar mutlular...beraber gezmeler...İşleri var cocukları var..eşleri var mutlularda gercekten ..ben hergun aynı sıkıntılarla boğulurken onlar başka planlar peşindeler...ozeniyorum..
Cok cok şansızım kısmetsizim