merhaba arkadaşlar bilmem kacıncı konum

ben 2 yıllık eşimle haziran ayında boşandım. cok seviyordum onu boşanma sebebimizde karşılıklı hatalar aldatma v.s yok 2 mizdede eski konularımı okursanız anlarsınız eski eşim 3 defadır. tekrar denemek istiyor duşuncem diye diye bir sonuca varamadım bu sure zarfındada boşanmanın verdiği uzuntu keder zorlukları atlattım hayata dondum en son dedim ben bununla iletişimi kesicem hayatıma devam edemiyorum dedim taki cumartesi akşamına kadar cumartesi akşamı ailemle dışardayken pat diye geldi ... tuttu kolumdan niye aradıgımda acmıyorsun cart curt ne bu yaptığın gurur ne bu gurur gibi sozler soyledi kac defa aradım seni yanına geldim birkere bile aramadın napıyorsun diye dedi... sonra ertesi gun oldu yine geldi oturdu konuştu ben yapamıyorum dedi kalbim sana ait dedi senin icin atıyor gibi birşeyler dedi senin kokuna alışılmışlık var dedi olmuyor dedi unutamıyorum dedi senin huyunu suyunu biliyorum dedi baskasının huyunu suyunu bilmiyorum dedi olmuyor işte dedi. tekrar deneyelim hemen evlenelim demiyorum dedi deniyelim dedi 2 miz icinde uygunsa evleniriz dedi calışmanı istemiyorum dedi ben bakarım sana dedi gez toz dedi sadece sozumu dinle dedi gibi gibi şeyler ne yapmalıyım bilmiyorum ama icimde ne uzuntu ne keder kaldı herşeyi atlattım boyle devammı etsin yoksa bir şans veriyimmi buarada cıkma nişan evlilik 9 senedir birlikte olduğum kişi...