Sacma bir başlık oldu farkındayım ama bi kac hafta sonra evleniyorum ve bedenimle barışık değilim Belki bir coğunuza gore bu bir dert değil ama ben nişanlımla tanıştığımda 34-36 bedendim, sonradan sanki cocuk doğurmuşum gibi bu kadar kilo almış olmak beni utandırıyor. Cocuk doğuran hanımlar bile benden daha fit ve hemen toparlanıyorlar ama benim zamanım diyet yapıp bozarak gecti. Spora yazıldım gittim surekli ama 5 kilo verebildim sadece. Belim diğer bolgelere gore ince ama ozellikle goğuslerim kocaman duruyor bu arada nişanlım sporcu cok uyumlu bi ciftiz ama sporcu olmasına rağmen bu konuda tek bi kelime bile etmedi imada bile bulunmadı hic değişmemişim gibiydi ama ben rahatsızım ve ilerde duğun fotoğraflarıma bakıp utanmak, keşke demek istemiyorum. O mutlu gunde sadece yeni hayatıma attığım ilk adımın vermiş olduğu mutluluğu hissetmek ve sevdiğimle hic bi şey duşunmeden eğlenmek isterdim ama aklımda sadece bu var .. belki benim durumumu yaşayıp duğun gunu akışına bırakabilenler vardır ve rahatlamama yardımcı olurlar diyerek paylaşmak istedim