Merhaba sevgili KK uyeleri. Benim icinden cıkamadığım konum, ben İstanbul'da yaşıyorum ozel sektorde hastanede calışıyorum, erkek arkadaşımda Ankara'da ikamet ediyor kendisi memur ve yakın zamanda tayin isteme gibi bir şansı yok maalesef. Bu sene icinde evlilik planı yapıyoruz kendisini cok seviyorum fakat hayatımda ailemden uzak bir yerde birgun bile kalmış değilim evet evlilik artık kendi yuvamı kurmak geleceğe bakmak fakat Ankara'da yaşamak fikri beni geriyor daha once gormedim fakat orada yaşamak istemiyorum erkek arkadaşımda şuan icin başka seceneğim yok ve burada kalmaya mecburum diyor. Sorum şu ki ben kendisinden zaman istedim o sırada bende kpss'ye calışır atanmak icin mucadele veririm hem o zamana kadar kendiside farklı bir ile tayin isteyebilir fakat ne kendisi nede ailesi buna olumlu bakmıyor ustune annesi bugun mesaj attı ailenle konuş kararını bekliyorum kızım diye oyle bi cıkmazın icindeyimki aileminde gonlu razı değil beni Ankara'ya gondermeye babam eğer cok gonlun varsa birşey diyemem yolun acık olsun ama benim fikrimi sorarsan istemem diyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl hareket etmeliyim fikir ve onerileriniz icin teşekkur ederim şimdiden.