Evet kızlar dun konu acmıştım mesaj atmıyor aramıyor diye. Dun akşam işten cıktım eve gecerken durum attım telefona ve anında bizim ki bakmış duruma. Ve bu insan 6 saattir bana yazmadı. Bende onun ustune dedim ki ne kadar merak etmesen de eve geldim dedim iyi yaptın dedi ama benim tepem oyle bir attı ki resmen deli oldum. Biraz laf soyledim ama kesinlik kırmadan usluplu bir şekilde bana dediği şey bugun cok yoğundum cok sinirliyim sonra konuşalım yazdı. Bende onun uzerine biz bu mesaj işini yuz yuze konuşalım bir gun dedim tamam dedi. Daha sonra aradan 2 saat gecti ve beni aradı ne yapıyorsun ne ediyorsun diye. Bugun cok yoğundum cok sinirliydim elime telefon alamadım en son aldım baktım sen durum atmışsın ona baktım dedi. Ben cok fazla mesaj sevmiyorum arama daha iyi dedi falan filan. Gununu anlattı telefonda arkadaşına geciyormuş filim izlemeye onları soyledi sonra kapattık. Daha sonra ben hic bir şekilde mesaj falan atmadım oda atmadı saat 11 di ben aradım yatacam diye 2 dakika konuştuk kapattık. Ben artık ona mesaj konusunu acmak istemiyorum dırdır yapan bir kız olmak istemiyorum bakacağım eğer duzelirse duzelir duzelmez ise uygun bir dille konuşacağım. Evet cocuk değiliz ama insan da sevgilisini azıcık merak eder