Merhabalar.
7 yıllık evliyim, akşam eşim işten geldiğinde icerde uyuyordum.Facebookum bilgisayarda acık olarak durur hep, oradan bir kadın mesaj atmış "sen ne zaman evlendin" diye.eşimin geldiğini gorunce uyanıp geldim, biri sana mesaj gondermiş kim diye sordu, profiline baktım kadının kesinlikle tanımıyorum, daha once gorduğum biri değil.
Tanıyamadım diye mesaj attım tekrar, cevap olarak on yıl onceki sevgilimin ismini verdi sahte profil.Eşimde kuplere bindi, evlendim evet rahatsız etme deyip engelledim.Sonra eşim gidip vatandaşın profilini buldu, incelemeye başladı, bir yıl once bizim yaşadığımız şehirde yer bildirimi yapılmış, vay efendim adam bizim bulunduğumuz şehre gelmiş, on yıl sonra sana tekrar nasıl yazabiliyor, bu şehirden birilerine seninle sevgili olduğunu soylerse benim ailemin kulağına giderse falan filan soylendi, hiddetlendi.
En son ben nasıl bir pisliğin icine duştum dediğinde gercekten cok iğrenc hissettim kendimi, resmen benimle birlikteliğini pislik olarak tanımladı.sanki ben onu pisliğin icine cekmişim gibi.altı ustu ondan yıllar once olan bir birliktelik ve ben adamın hangi şehre gelip gideceğinin kararını veremem, olayda en ufak bir sucum bile yok ama onca lafı duyan ben oldum.Gercekten cok kırgınım, nasıl davranmalıyım hic bilmiyorum.