Ayynen basliktaki gibi. Mutsuzum..
Yine biz demistik ee sen bisey yapmadin diiyceksinuz biliyorum ama, evliligimm. Evet uzun sure yazmadim evet bisey yoktu ama anlasilmamaktan ya da cok farkli olusumuzdan cooookkk yoruldum. Dun ise baslycagmi soyledim. En son biyerw onay verdim yine telefonda maasi falan sordu gurultudeydim zaten cok konusamadik eve geldik gayet iyiyiz hosuz espriler vs..tekrar sordu soyledim. Yol parasi icindemi dedi evet dedim telefonda fa sormustu. Net bu mu falan dedi. Cok artniyet aramamakla beraber ben de artbisekilde tavir seegilemeden ya niye midemi bulandiriyosun dedim takilarak. Bi hayirli olsun desene insallah iyi olur desene deeim. Ne dedim sana sanki gerizekalimisin sen ne bu hallerin bu tripplerin!!! Ilk defa konusuyoruz telde 10 sn konustuk ben ilk defa biseyler aoruyorum ne tribe girdin diye bagirmaya basladi. Ya ne tribi ben ne dedim asil. Maasi az ima ediyosun diye midemi bulandirma dedim nevar dedim. O gerizekali lafini duyunca ip koptu zaten bende butun modum dustu. Dondum odaya gittim arkamdan geldi napmaya calisiyosun falan diyo. Yav napicam ne dedim ne bu apirip kopurmelerin biktim dedim. Girmis burnumun dibine(abartisiz burnu burnunma bana bagirarak konusuyo) ittim geri gitsin diye ama omzundan ittim. Resmen burnumda herzaman ayni seyi yapiyo sanki sokak serserisi kavga ediyo. Ittim diye vurdu bana niye itiyomusum elime koluma dikkat edecekmisim. Yapistirdin duvara girdin burnuma uzaklas dibmden diye ittim diye bagirdim yine vurdu. Ben hep triplere giriyomusum salak salak hallere giriyomusum keyifli keyifli konusurken hallere griyimusum. Hafi dedim yanlis anladim bole tepki verdim ne dedim sanki ya kufurmu ettim etin mi koptu ne bu hallerin dedim. Soguyorum senden nefret ediyorum dedim. Dedim de dedim iste. Boooole bi apppptal olayyy. Kendini ispatlama cabasiii. Heppp. Ya bu olayda nevar allahaskina?? B3n evet uyuz bi sekilde soledim diyelim. Soledigimde nevar sankii?? Gen3l anlamda mutsuzum. Devami asagiya yaziyorim