Selam kizlar,
sizlere bisey danismak istiyorum.
Yaklasik bir senedir birisiyle gorusuyorum, ve mart ayindan beri de beraberiz/sevgiliyiz. Ben yalniz yasadigim icin genelde 7/24 bende. Aslinda beraber yasiyor gibi biseyiz ama kendisinin de evi var ama asla gitmek, kendi evinde kalmak istemiyor.
Sevgilimle ciddi dusunuyoruz. Kendisi zaten evlenmek yuva kurmak bir cocugunun olmasini cook istiyor. Ben de istiyorum AMA bu kisiyle evlenmekle hata mi yaparim diye kafami bozdum. Sebeplerim ise sunlar:
Ben cok sakin ve durgun bi insanim, cok fazla konusup herkesle icli disli olmam. Sevdigim veya tanidigim insanlara karsi daha sicak davranirim tabi ki ama yapi olarak sakin birisiyimdir.
Bu kisi tam tersi, cok oynak, disarda gezdigimizde bile herkesle sohbet eder, kasiyerlerle sakalasir, bekleme odasinda laf atar herkesi guldurur.
Kendisinde de bazi sevmedigim huylarda var ama:
-cok konusur, cenesi cook dusuk, surekli bisey anlatir, sorar eder. ben bazen icimden “sus artik” diyorum. bi konuyu gereksizce uzatir.
-evrak islerinde asiri sorumsuz, ben yap demeden asla yapmaz, ben ona komut vermeden asla kilini kipirdatmaz.
- cok inattir, ben yapma dedigim ne varsa yapar (o bardagi oraya koyma derim - koyar (bu tabiki kucuk bi ornek) )
- disarda cok yuksek sesle konusuyor, defalarca uyarmama ragmen cook yuksek sesle konusuyor. tamam konussun ama kotu olan millete laf sayarken de yuksek sesle konusuyor. biri mesela sirada one gecsin, birinin hakkini yesin, direkt atlar “niye oyle yaptin? onun hakkini yiyemezsin, gec yerine, terbiyesizlik yapma”….gecen sefer birisi buna ters ters bakmis…yuksek sesle “yaw bana tipsiz tipsiz bakiyor” dedi..cocukla gerginlik yasandi tabi ki…gerek yok, sus diyorum, bosver diyorum ama asla susmuyor.
ote yandan da ama cook ilgilidir, elinden geldigince her dedigimi yapmaya calisir. o bende kalmaya basladiktan sonra asla cop atmamisimdir, hem copu atar hem de cop kutusuna yeni torba gecirir. evi supurur, tuvalet banyo temizler. bunu kendiliginden yapar yani benim soylememe gerek kalmaz. yemegi genelde o yapiyor, elinin lezzeti cok iyi. Alisveris veya baska turlu ne halledilecekse beni asla yalniz gondermez, agir bisey tasittirmaz. Ben hastalandigimda benden cok dusunur benden cok ister iyilesmemi. Gecen sefer hastalandigimda benimle saatlerce hastanede bekledi ve butun kontrollere geldi. Asla kufur soylemez, bilmez de pek fazla. Bagirdigina sahit olmadim bu zamana kadar. Cok sevkatli, cok sevgilidir. Bocegi bile sever o derece. Hicbir canliya zarar vermez; kopek kedi cok sever (bu benim icin cok onemli, hayvanlari sevmeyen insanlari da sevemez). Genel olarakta iyi anlasiriz, bazen gulmekten yerlerde yuvarlaniriz.
Aileler tanisti ve her iki taraf icin de olumlu gecti, hatta benim ailem asik sevgilime. Cok seviyorlar. Ben ama yukarida yazdigim sebeplerden dolayi acaba yapabilirmiyim diyorum, sonradan pisman olur muyum vs vs. Bu kadar kaygili olmamin sebebi gecmiste kotu bir evlilik yapmis olmam. Bilmiyorum..tekrar yanlis karar vermekten cok korkuyorum, sevgilimin evlendikten sonra degismesinden cok korkuyorum. Ama zaten su an beraber yasiyor gibiyiz, kotu bir huyu olsa, simdi gosterirdi diyorum ama evil olmanin da verdigi bir rahatlik var, belki o zaman cok farkli olur.
Ailem artik benden bi adim bekliyor cunku onlara da cok kararsiz oldugumu soyledim, ailelerin tanismasi da kendiliginden gelisti aslinda. Ben pek aileme soyleme taraftari degilim, sevgilim cok diretti beni bilsinler artik soyle diye. Sonra da ailem cok olumlu yaklasinca ben de onunla beraber babasina gittim (babasiyla arasi cok kotuydu, seneler sonra gorustuler). Yani hersey biraz kendiliginden oldu, su akip yolunu buldu. Ve su an ciddi ciddi benden haber bekliyorlar isteme ile ilgili, ne zaman olsun vs diye. Ama ben hala korkularimdan dolayi net bisey soyleyemiyorum, insanlari da bosuna bekletmek istemiyorum.
Siz bana biraz yardimci olur musunuz? Gozlerimin acilmasina, bazi seyleri daha net gormeye ihtiyacim var. Beni biraz teselli edin nolur, bana cesaret verin…dusunduklerim cok mu sacma yoksa bu isin oluru yok mu.
Cok uzun oldu hakkinizi helal edin