Banada ilham olsun ise giremiyorum hem avukatım onermedi hem babam istemiyo maddi olarak biraz zor durumdayım maddiyat olmadan neler yapabilirim?
İlk gunlere gore daha sağlıklı duşunuyorum babamın yardımıyla bı avukat tuttum bugun.kalkdim duş aldım namazlarima başladım.Onu cok mutlu gorup bana soyleyen herkesle iltinati kesip uygun bı dille haber almak istemediğini soyledim ve heryerden onu ve ailesini engelledim..Dava dilekcesini daha sağlıklı okudum işin komik kısmı benim onu darp ettiğimi yazmış ben 40kiloyum beyefendi hem polis hem 80 kilo nasi ettiysem bu kadar dusulebilir..

Ben kafamdan silip kendime adapte olmak istiyorum avukatimda sağolsun iyi bı bayan nafaka alınca taksit taksit odeyebilcegimi soyledi ve beni baya motive etti seni nasi kucumserler cidden guzel bı bayansin bebek gibi kizsin neyin varmış diye.Bide oradan cıkınca emniyetin yanındaydı evimiz ilk gun ifademi alan hatta baya dertlestigimiz polisle karsilasdik nasi toparlamisin dedi ilk gun mahvolmusdum demekki biraz toparlamisim yalan yok kırılan ozguvenimde biraz toparlandı.
Diğer boyutunu Allah'a havale ettim ben Rabbim cok buyuk bende bı oksuzdum ilk defa oksuz yuzumle raabbimden isteyip sığınıyorum.
Babamın evlenmesine gelince kadın cokta kotu bı insan gibi değil şimdilik zamanla nolur bilmiyorum ama toparlandım daha sağlıklı duşunuyorum artık onlar pişman olsun benimde ufak tefek hatalarım vardı kabul ama hepsi duzeltilebilir ufak tefek ve hep kaynanam yuzunden olan tartismalardi bana dua edin en az hasarla kurtuluym bunlardan.