Merhaba arkadaşlar dert değil benimki ama ne yapmam gerektiğini dair bi fikre ihtiyacım var.
Şoyle anlatayım oturduğumuz apartmana taşınalı 1 bucuk yıl oldu. Zaten apartman ilişkilerini bilirsiniz kimse birbirini pek tanımıyor bende 7 daireli apt da sadece 2 aileyi tanıyorum biriyle muhabbetimiz cok daha iyi. Bu aileyle daha eve bakmaya geldiğimizde tanıştık ve cokta iyi anlaştık. Bu aile uc kişilik 50 ila 60 yaşları birde oğulları var 26 27 yaşlarında rahatsız biraz. Neyse bu abi ve ablayla merdivende karşılaşsak yarım saat muhabbet ederiz ama son bir bucuk ayda ne olduğu bilmediğim bişey var. Bi defasında apartmanla ilgili evraklar vardı bu aileden almam gereken kapıyı caldım abi cıktı ve suratsız bi şekilde evrakları verdikten sonra pat diye kapıyı carptı suratıma. Eşime anlattım belki bi sıkıntısı vardır sana denk gelmiştir dedi hak verdim. Sonra uzerinden 1 2 hafta gecti yine abiyle merdivende karşılaştık nasılsın abi dedim ablayı sordum nasıl diye, cop aticam diyip tersledi nerdeyse anlam veremedim ama yaşına verdim. Abla bigun camaşır asıyodu 4 defa seslendim yine de kotu duşunmedim duymamıştır dedim. Son kez de ben marketten donuyorum apt kapısında karşılaştık nasılsın abi dedim yine cop atmaya mı dedim sinirli ve sert bişekilde sadece hmmmmmm yaptı o kadar. Bu adam eşi yanında olmasa dahi benimle muhabbet eden biri bu arada. Karısını cok kıskanıyo. bu abi, yaşları belki aynı ama kadın biraz daha genc kalmış bi kac talihsiz konuşmalarada denk gelmişler karısına baban mı falan diye sormuşlar canı baya sıkılmış abla anlatıyodu, bikac kezde ben şahit oldum. Ama bu gun şoyle bişeyle karşılaştım eve donuyorum baktım oğlu daire kapısında normalde abla nasılsın falan der beni gorunce iceri girdi kapattı kapıyı, ben cıkacağını anladım tabi. Ben iceri girdim kapı acıldı cok afedersiniz durbunden baktım cocuk ve annesi cıktılar abide eşikte karısı bi anda dedi ki gozlere bak gozlere yine karşı tarafta diye soylendi. adam ne karşı tarafı diye bağrındı kadın soylene soylene gitti. Karşı taraf bizim daire bu arada. Ben bidaha denk gelirsek selam vermeyi duşunmuyorum ama neden bu şekilde davrandıklarını anlayamadım.