"konuşmak istemiyomuş" ve "sizce ne diyelim?" başlıklarına bakabilirsiniz konuyu merak edenler....
Linc etmeyecekseniz fikrinizi tekrar sormak istiyorum,kararlıyım ama vicdani yanım ve kalbim bazen agır basıyo. O yuzden siz daha mantıklı yorumlarsınız dışarıdan bi gozle.
Ben ısrarla artık evlenmek istemedigimi,beni kırdıgını soyledim. Araya aileler girdi.Babam aradı,onun babası konuştu falan. Bu bizimki de aglıyomuş.. Babası da diyo o ozur diler,bi daha yapmaz cok pişman olmuş,biz seni seviyoruz falan dedi. Ben de dedim ki kendisi bana hic oyle pişmanmış gibi konuşmadı. Aksine hala beni sucluyo.. Sinirliyse tedavi olsun dedim. Kac yaşında adam 36 yaşına gelmiş hala agzından cıkanı kulagı duymuyo,kırıyo sonra yuzune bakıcam diye duşunmuyo dedim.
Kendisiyle konuştugumuzda ne ozur diledi ne bi şey... Niye boyle olduk biz diye bana soruyo... Ben onu sinirlendiriyomuşum,sinirliyken ustune gidiyomuşum,cok stresliymiş onu boğmuşum falan filan.Tum bunlarbana sesini yukseltmesini ve eski kavga konularını surekli gundeme getirmesini,vicdan masturbasyonu yapmasını haklı cıkarır mı. tam 4 kez aynı sebepten ayrılıp barıştık . Ofke kontrolu ve kırıcı konuşması yuzunden. Ben dededim ben guvenemiyorum,onunla bi omru gecircek olan benim sizle ilgisi yok dedim...
Goruyosunuz aileler canla başla ugrasıyo ama kendisinde tık yok. Sadece bilet aldım gelcem diyo. Gelme dedim kararlıyım ben naz yapmıyorum.Ayrı şehirlerdeyiz ya2 aydır ayrı kaldıgımız icin bu kadar agresifmiş,o zaman gelseydin dedim seni orda tutan ne,şu an sınava calışıyo bi işte calışmıyo gelebilirdi yani. Sen nasılsa gelceksin h.sonu diye masraf olmasın diye gelmedim dayanırım sandım diyo. E bana ne bundan????????????

Son durum:7.sayfa