Merhaba, benim aklımı kurcalayan bir sorunum var. Şoyle ki, mesela en son ilişki yaşadığım kişi bayan arkadaşıma yazmıştı gecenin bir yarısı. Bu ayrı bir darbeydi. Sonrasında psikolojik sorunları olduğunu doktoru hayatına normal bir şekilde devam etmesi icin evlenmesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuş. Durumu burada fikir almak amaclı yazmıştım zaten evlenmek icin aşırı acele ediyordu ilk goruşmeden hemen ailesiyle tanıştırdı, ailemle tanışmak istedi. Hemen nikah yapalım dedi vs. Ben benimle evlenme niyetinin tedavinin bir parcası olduğunu yeni oğrendim. Buyuk bir şoka uğradım orası ayrı ama ben şimdi şu sebepten kendimi surekli sorguluyorum. Bu anlattıklarımı oğrendiğimde ofkeme cok cabuk yeniliyorum kufur vs etmiyorum ama karşımdaki insana ağzıma ne gelirse sayıyorum. Daha once birileri bana yaşadığım olaylar sonucunda ben olsaydım daha ağır şeyler yazardım dedi diye mi bu konuda değişmeye başladım bilmiyorum. Normalde naif, herkesle anlaşan kotu kelime kullanmayan biriyim. Ama boyle bir darbe yiyince kendime engel olamadım karşımdaki kişi yaptıklarını bırakıp kalkıp bana seni gorende hanım hanımcık sanıyor ağzından cıkanlara bak halbuki kendisi beni aylarca kandırdı, arkadaşıma yazdı, sorunu olduğu halde benim de hayatımı karartmak istedi. Kalkıp da kendi acıma uzuleceğime, bana yaptıkları icin acı cekeceğime surekli ben nasıl boyle şeyler soylerim, kendime nasıl yakıştırırım diye diye dovunuyorum.

Sormak istediğim boyle buyuk bir şoka uğrayınca kendini kaybetmek psikolojik bir sorun mu yoksa cok normal bir durum mu? Yani insan aldatılınca nasıl sessiz kalabilir ki? Yapabilen var mı gercekten? Arkadaşıma yazdığında cok ağır şeyler yazmayıp tek bir mesaj atıp engelledim ama ustune başka şeyler de cıkınca gercekten dayanamadım, ofkeme yenildim kaybettim kendimi durmadan saydırdım. Adam yaptıklarını bırakıp haklısın diyeceğine benim sozlerime takıldı. Benim ki benim canım yandı seninki de yansın hesabı aslında.

Neyse daha fazla uzatmadan duşuncelerinizi bekliyorum.