26 yaşındayım daha once bir evlilik yaptım ve 8 ay surdu. 2 yıl oldu boşanalı. Şimdi ise 1 yıldır instada tanıştığım polisle konuşuyoruz. Ben lise mezunuyum.Ortak noktamız tasavvuf ve kitaplar. O, cok zeki kulturlu ve benden fazla bilgili.Ayrı şehirlerdeyiz ve bi kac ay once yıllık izinde olduğunu ve beni gormek bi kahve icmek istediğini işi cıkmazsa haber vereceğini soylemişti. Tabi ben hala ona bi evlilik yaptığımı soylemedim cunku işin buralara geleceğini benimde ondan etkileneceğimi duşunmemiştim ama yalanda soylemedim. Gelirse yuzyuze soyleme taraftarıydım. İşi cıktığı icin gelemedi. İnstagramı kapatacağım sormak istediğin yada kafana takılan bişey olursa diye numarasını verdi bi iki aydır da watsapptan ara sıra konuşuyoruz. Luzumsuz msj atmaz benim sorduğum sorulara detaylı şekilde cvp verir yardımcı olmaya calışır. Hergun değil ama ara sıra msj atarım bazende o atar. Her kızın istediği biri ama ben onu kaldırıyormuşum gibi geliyor ve artık bu yuk fazla gelmeye başladı. Arkadaş mıyız dost muyuz benden hoşlanıyor mu evlenmek icin tanımak mı istiyor onuda bilmiyorum. Kafam cok karışık cıkmazdayım yani fikirlerinize ihtiyacım var