Konumu bilenler biliyor arkadaşlar 3 aydır sevgili olduğumuz kişiyle onun isteğiyle 2 gun once ayrıldık.Ayrılma nedeni anlaşamamamız ben bu ilişkiden soğudum deyip bitirdi.Yaşlar ben 33 o 31.Konuştugumuz donemde iş yerinin karşısindaki yerde calisan bir kızın bakışlarından bahsetmişti bana kızı bende goruyorum benimde evim sevgilimin calisttigi yer ve kızın calıştığı yer aynı yerde yan yana diyebilirim.Kız 19 yaşlarında gercektende ilgisi var gibiydi sevgilime ben cok onemsemedim coluk cocukla uğraşamam falan demişti.Ayrıldığımızın ertesi gun kıZı sevgilimin iş yerinden alışveriş yaparken gordum birbirlerine gulumsediler selamlaşır gibi sonra kız karşıya gecerken bizim beyefendi arkasından baktı ve bir dondu benimle goz goze geldi.Bozuldu sanki tuhaf oldu cunku konusu gecmisti aramizda.Sonra yonunu bana doğru cevirdi hemen daha asla bakmadı kıza doğru ama ben aralarında bir şey olduğunu duşunuyorum icim yandı sanki ya kızın yuzu cok guzel ama sevgili kişisinin boy takıntısı vardı kız kısa boylu ve carpık bacaklı bilemiyorum icimi rahatlamayamı calışyorum off nasıl gececek bu duygu