Merhabalar hanımlar sizden biraz akıl almaya ihtiyacım var..2 yıllık evliyim 3 aylıkta bir bebegim var..
Eşim bu bebeği cok istedi hatta ben cocuk istemiyorum diyede cok kavgalar yaşadık neyseki bende istedim allahta nasıp etti dunya tatlısı bi bebeğimiz oldu..
Cok sorun yaşadık zamanında ama hepsine bir sunger cekmiştim cekmeye calışmıştım en azından ona yansitmadim icimde yaşadıklarımı herneyse..
Hamileligimden beri cok uzağız ondan oncesine kadar surekli opuşup koklasam bir cifttik şimdi ise aynı evde iki yabancı gibi..ustelik aramızda hicbir problem bile yokken..kac gecedir icip icip eve gelmiyor kucucuk bebekle evde tek kalıyorum..telefonlara cıkmıyor sabahta mahcup mahcup gelip sarilmaya calışıyor ben tepki verince de kıyametler kopuyor istiyor ki sessiz kalayım karışmayayım ona..bekarlık hayatını ozlemiş belli ki...uzerine gidince sen bana karışamazsın diyip bağırıp cağırmaya başlıyor..kızlar ne yapacagimi şaşırmış durumdayım..calışıyorum memurum ayrılmak istesem kucucuk bebekle napicam ama daha fazla da dayanamıyorum yaptıklarına.. bunun dışında şimdilik başka bir problemimiz yoktu..eve gec geldiği bile olmazdı...bebekten sonra herşey cok degisti halbuki en cok isteyen kendisiydi..tecrubelerinize ihtiyacım var nasıl davranmalıyım şimdiden teşekkurler herkese