Merhaba konumun yanlış yerde olduğunun farkındayım. Ama geniş bir kitleye ancak bu şekilde ulaşabilirim. Yeterli cevabı aldıktan sonra konumu taşırsanız cok mutlu olurum.

Ilkokuldan beri gozluk kullanıyorum ve şuan 25 yaşındayım. Iki gozumde de miyop 5 kusurler de artı olarak astigmatim var.

Gozluklerimi artık değiştirme zamani geldi ama zaten normal duşuk numaralı gozluklere nazaran benim gozluk numaralarım daha buyuk olduğu icin ozel inceltemelerle bir ameliyat parasınin yarisina yakinini oduyorum. Dedim mamamio sen cocuk dogurmus insansin ( canim cok tatlıdır cidden hic dayanikli degilim ona deginmek icin belirttim) bi goz ameliyatimi olamayacaksin hayat kaliten daha da artacak cesaret et ol su ameliyati. ( son goz muayenemde doktorumda onermisti)

Tabi hem ulaşım acısıdan hemde daha once ki gozluk muayenelerimde memnun kaldigim icin bu ameliyatı Istanbul Bayrampaşa Goz Hastanesinde olmak istiyorum. Bu hastanede gozluklerinden kurtulmak icin ameliyat olan ve sonuctan memnun olup/olmayan ayrıca hangi doktor ameliyat etmişti sizi ve fiyat hk. bu konularda biraz bilgilendirme yaparsanız cok memnun olurum.

Yanıtlarınız icin şimdiden cok teşekkurler. Musmutlu bir gun diliyorum

EDIT: Bana destek veren bilgilendiren tum arkadaslarima ayri ayri tesekkur ederim. Bayrampasa Goz Hastanesine bu işlem icin gitmekten vazgectim internetteki yorumlarıda okudum pek icacıcı gelmedi bana. Sonucta gozlerimi emanet edicem. Bir tanıdığımla goruştum bu konu hakkında 5 sene once ameliyat olmuş Dunya Goz Hastanesi Sultanbeyli şubesinde. Cok memnun olduğunu ve herhangi bir sorunun olmadığını ertesi gun normal hayatına donduğunu belirtti. Sanırım tercihim bu yonde olacak. Gelişmelerden haberdar ederim yine. Herkese tekrar cok teşekkur ederim kendinize iyi bakın hanimlar
Mune konumu uygun başlığa tasiyabilirsiniz.