Merhaba arkadaşlar,
Kimisine derdimin cok sacma ve gereksiz geleceğini biliyorum ama bana sacma gelmiyor şu anda. Yanlış duşunuyorsam soyleyin elbette ama ben bu durumdan cok sıkıldım.
Konu nişanlımın ben istemediğim halde surekli bana maddi yardımda bulunmaya calışması. Şimdi ne var bunda o senin nişanlın diyecekler olacak bunu da biliyorum ama ben gercekten bunu istemiyorum. Bir sure once işimden ayrılmak zorunda kaldım yuksek lisans yaptığım icin. Şu anda part-time olarak bir yerde danışan goruyorum. Eğitimimi tamamladıktan sonra iş hayatına tam anlamıyla geri donmeyi umuyorum. Onun dışında ailem fazlasıyla destek oluyor. Paramız yeterince var, bu zamana kadar da asla nişanlımdan para yardımı istemedim. Ailem de bunun konusunu ne nişanlımın ne de nişanlımın ailesinin yanında acmıştır. Ama nişanlım son zamanlarda surekli olarak bu para konusunu acıp duruyor.
Şu anda mesleğimle ilgili bir eğitim almak icin başvuru aşamasındayım. Eğitimin de ucreti 3000 kusur bir şey ve şehir dışında eğitim. Ben de bugun bunu soyledim şehir dışında eğitime gideceğim haberin olsun diye. Ne eğitimi dedi, fiyatı ne dedi soyledim. "Astoria cok calışmam lazım eheh" falan dedi. Bağlantısını kuramadım, nedenini sordum. "E ben gondereceğim ya seni" dedi. "Hayır niye sen gonderesin, ben senden ne zaman para istedim bu zamana dek?" dedim. "E sana vermeyeceksem ben ne yapayım parayı?" dedi. "Ben senden para almadım bunca zaman şimdi de almam" dedim. "Bana para lazım olsa sen yardım etmez misin?" dedi. "Bana para lazım değil, kendim karşılayabilirim her şeyi yardımını da istemem" dedim. "Ben karşılayamazsın mı dedim sana iyi tamam ne yaparsan yap" dedi. Konuşmuyoruz şimdi.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Dediğim gibi bazıları ne var bunda diyecek biliyorum ama ben cidden bu durumdan cok sıkıldım. Kendimi nasıl desem, bir tuhaf hissediyorum. Alışık olmadığım icin belki de. Yardımınızı bekliyorum, teşekkur ederim hepinize okuduğunuz icin ve destekleriniz icin. Sevgiler.