Kızlar bir okulda oğretmenim,beni calıştığım okuldan bi oğretmene cok benzetiyorlar, derste oğrencimin biri hocam o kardeşiniz mi size cok benziyordu dedi dhaa sonra aynı sınıfa bu oğretmen arkadaşta girdi ona da aynı şeyi demişler, bu bunu duyunca oğretmenler odasına morali bozuk geldi benzemiyoruzki falan dedi ama nasıl soyluyor hem morali bozuk hemde kzıgın cocuklarada kzımış benzetmeyin diye , bu olaya cok moralim bozuldu kalbim kırıldı bana benzemek onu uzmuş

uzerinde cok durmamaya calıştım cunku bu mesele dışında muhabbetim olan aramın iyi olduğunu bi oğrtmen arkadaş kendisi ama gecen yine sınıfa giricektik oğrencinin biri geldi hocam ne kdr benziyorsunuz dedi bu yine bu lafı duyunca baya sinirlendi surat astı morali bozuldu fark ettim bu olay artık cok sinirime dokunmaya başladı demekki beni o kdr cirkin goruyorki benzemek istemiyor kac gundur moralim o kdr bozuk o kdr uzgunumki cok antipatik hissediyorum ama giyimim kıyafetim bakımlıyımda oğrencilerim hep der hocam guzel giyiyorsunuz ben anlamıyorum bana benzemek bir insanı neden bu kdr uzuyor sinirlendiriyor cok kalbim kırık cok kotu hissediyorum kendimi