Merhaba kızlar ben 7 aylık evliyim ve 5 senelik sevgili gecmişimiz var . Problemlerim evlendiğim zamanlardan başladı ilk başta alışamadık heralde aynı evin icinde gecinmek zor falan diye duşunmuştum ama bu zaman gectikce sevgi saygı gormediğimi farkedince herşey değişti . Bende eşimde calışıyoruz ben ondan daha yoğun calışıyorum . Ne evimi ne kendime ilgisizliğimde yok nede eşime karşı . Anlatmaya hangi birinden başlasam bilemedim ama en cok zoruma giden bana ailelerin yanında sert konuşması herşeyi onun bilmesi herşeyin en iyisini onun yapması . Ben kendi ailemle beraber calışıyorum aile şirketinde gelirim cok iyi eşim serviste calışıyor o butun gun boş yatıp uyuyo ben bu kadar yoğunluğun yanı sıra yemek temizlik utu camaşır hicbişeyini eksik etmiyorum zaten evde goruştumuz sure 3 4 saat ondada eşime ayırdığım 2 saat falan bana halimi hatrımı sormaz surekli suratı asık bi adamla yaşıyorum hicbiyere gitmez kimseyle konuşmak istemez tabii kendi ailesi arkadaşları haricinde biraz insan icine cıkalım dediğimde sana bişey demiyoem nereye gitmek istersen git yap diyo . Birde telefon illetimiz var oyunlarla başımız belada evlendiğimizden beri telefon elinden duşmuyo oyun oynuyo pubg diye bişey sesli oynuyo ben bu durumdan rahatsızlığımı belli ediyorm ve her seferinde bana cıkışıyor işte ben oynamıyorum yalan soyluyosun diyo artık cok zoruma gidiyo yaptıkları beni dovmekle tehtit ediyo bnde diyorum dov vur bu kadar mı acizsin kavga bittikten sonra vuramam yapamam oyle şey bianda sinirle soyledim diyo en ufak bişey soylesem hemen parlıyo dinlemiyo beni arkasını donup gidiyo duşunuyorum bazen ben mi yanlış yapıyorum diye ben son dk ya kadar susuyorum bişey demek istemiyorm ama cok zoruma gidiyo artk mutfaktan bişey alıyo mesela kendi kendine yiye yiye geliyo hic sormuyo sende yermisin sanada veriyim mi falan diye sanki evde tek başına sanki ondan başka kimse yok yannda soylediğim zamanda mutfağı sırtımdamı taşıyorum git orda al diyo bende bigun buna istinaden kendime cay koydum ice ice geldim oda baktı hani bana diye bende dedm mutfak orda aynı şeyi ona yaptım ben anlamıyorum bu erkekler neden boyle duşuncesiz bazen diyorum sen ağa paşa oğlu falansında ben mi bilmiyorum ne bu kadar kasıntılık diye uzaklaştım cinsel anlamda hayat anlamnda uyardım konuştm saygı gormek istiyorm sevildiğimi gormek istiyorm diye bi kac gun duzeliyo tekrar aynı devam
Dun artık ipler koptu gece 2.3 da bi kalkıyorum adam başımda arkadaşlarıyla konuşa konuşa oyun oynuyo bende dedim saat kac olmuş hala oyun oynuyosun dedm dondu yuzume baktı cevap bile vermedi sana diyorum saat gecenin kacı olmuş diyince fırladı ışığı actı ustume yurudu işte neymiş oynarmış beni ilgilendirmez miş oyle oluncada bende cıldırdım bussuru soyledindim bu telefon yuzunden gece bile huzurumuz kalmadı ben bıktım sabah karşı 5 e kadar kavga ettik boyle ağladım sızladım en son yatırdı beni uyu artk bak işe gidiceksin falan diye sızmışım kalmışım hep boyle oluyo şimdi akşam gelicek hicbişey olmamış gibi aynı kaldığımız yerden 2 gun oynamıcak tekrar başlıcak oyun oynamasa bile telefon elinde ya cocuğumuz falan yok zaten bişeyler duzelene kadarda duşunmuyorum cunku ben hareketlernden davranışlarından rahatsızım artık cok bunaldım cok sıkıldım kimseylede paylaşamıyorum derdimi eşimin abileri yengesi bana davranışlarınn farkında ama babasınn yannda yapamıyo bunları bende gidip anlatmak istemiyorum dahil olsunlar istemiyorum ama artık dayancak gucum kalmadı ben gorevlerimi yerine getiriyosam onunda bana karşı eş gorevlerini yerine getirmesi lazım aile icindeki huzuru kacırmaması lazım sizce napmalıyım konuşunca anca 3 4 gun duzeliyo tekrar aynı