merhaba hanımlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. 16 yaş kız, 30 yaş erkek. Sevgili oluyorlar. Sonra kız ayrılıyor. Kızı boş bi depoya cağırıyor, gitmeyince tehdit ediyor ailesiyle. Tehdit var, hakaret var, cinsel taciz sucu var. (Depoya cağırması, namusuyla ilgili hakaretler vs)
İkisi de benim yakınım değil. Tanıyorum sadece. Ailesi kızı dovunce sadece genc bi kıza yardım icin konuştum hem kızla hem ailesiyle. O konuyu cozduk herkes sakinleşti. Babası şikayetci olmak istedi. Biz de bugun şikayete gitmek konusunda anlaştık. ( ben kız babasından cekindiği icin yanında gidecektim sadece hani guvende olsun diye) ama sorumsuz baba bugun ben calışıyorum sen git demiş. Uvey anne de babanla git demiş. Şimdi iki soru sorucam:
1 sizce de bukişi şikayet edilmeli değil mi? Yani herşeyden once yaşlar itibariyle kızın rızası dahilinde bir şey yaşanmış bile olsa erkek sucludur değil mi bu durumda. Az cok bilgim var ama emin olmak istedim?
2 benim şikayete tek goturmem olmaz değil mi? Ailesinden birinin olması gerekiyor mu? Cunku ben şahit olmak falan istemiyorum. Zaten mesajlar var. İncelenir gereği neyse olur. Kız 18 yaşından kucuk tek başına şikayetci olabilir mi?