Merhaba, 8 yaşında kızım var. Ben calıştığım icin kızım okuldan cıktıktan sonra babaannesinde duruyor. Orada iki kardeş olan diğer kuzeni de var 13 yaşında oda okuldan cıkar cıkmaz oraya gidiyor. Kızım aslında onu cok seviyor ama o kızımı cok tersliyor ve ben oraya gittiğim zaman bana kızımı şikayet ediyor ki kendi kardeşi de 6 yaşlarında oda surekli herşeye ağlayan saatlerce uzatan bir cocuk.
Neyse, dun kızımı eşim oraya almaya gittiğinde anlatmışlar, bahcede dururken kuzeni kendi kardeşine xxxx(benim kızım) gidince bahcede oynarız demiş kızım da bunu duymuş başlamış ağlamaya abim beni istemiyor diye ki cocuk bu başka bir cocukta olsa aynı şeyi duşunur, eşimin babası da diğer torununu savunmuş vs
Akşam eve gelince yemekte kızım ben oraya gitmicem anneanneme gidicem sevmiyorum orayı diye ağlamaya başladı, yıllarca kendi annem baktığı icin bir de eşimin ailesiyle cok kopuktuk kaynaşsınlar diye oraya gonderiyoruz ama olmuyor
Eşim akşam babasına telefon etti, zor ikna ediyoruz lutfen soyle birdaha kızımın yanında konuştuklarına dikkat etsin dedi, babası nevar bunda napalım şimdi diye hala savunuyormuş
Ya ben torun sahibi olsam diğer torunum bu şekilde uzulse tamam soylerim uzulmesin dikkat eder derim yani diğer torunumun uzulmesini asla istemem
Surekli diğer torunlarını savunuyorlar, biz tekken iyiyiz kızıma da cok ilgi gosteriyorlar ama diğer torunları olunca iş değişiyor net bir şekilde anlaşılıyor
Kimse kızımla oynamak zorunda değil ama en azından kızımın yanında bu şekilde konuşmasın, emin olun o an hangi cocuk olsa uzulurdum konu cocuk olunca dayanamıyorum, belki de kendi cocuğum olduğu icin bu kadar duygusalım bilemiyorum
Sizden de yorum istiyorum sadece, duşuncen de haklısın yada haksızsın gibi