Bugun eski sevgilimin wpdan bakarken yanlışlıkla aramışım . Ayrılalı tam bir ay oldu ve ilk başlarda cok yalvardım ama bana donmedi . Bugun mesaj atmis niye aradın diye bende yanlışlıkla dedim bana yeni sevgilini arayacaktın galiba surekli cevrimicisin ama ne yaparsan yap hep aklında ben olcam yanında bi başkasının olması seni mutlu etmez ve ben senin acıların la mutlu olcam dedi
Bende onun beni birakip gittiğini ve bi baskasiyla mutlu olacaksın diye teselli ederken sabaha kadar cevrimici oluşumu izleyecegin aklına gelmedi galiba dedim . Oda yaşadığımz herşey gittiğimiz her yer yatağında yatarken is yerinde otururken aklına hep ben gelcem ne yaparsan yap unutamayacaksın dedi. Sonra bana ben zaten cok zorlanıyorum unutmaya calisiyorum hayatından cıkmaya calisiyorum ccok zormus unutulacak gibi degilmis boyle beni yanlışlıkla fln arayarak dengemi bozuyorsun dedi .
Sonra bende uzaktan da olsa hayatıma mudahale etme bırak bende mutlu olayım dedim . Bu kadar erken değil hani cok seviyorsun o kadar yapma etme dedin biranda başkasına tutundun bu kadar erken olmasını kaldıramam hemen beni unutup bi başkasına gidemezsin nerde gorursem goruyum seni biriyle yanına gelcem gozlerinin icine bak cam hatta sevgiline aramızda gecen herşey gittiğimiz her yeri anlat cam mutlu olmana izin vermeyecem oyle şeyler yaptinki geldin gittin dedi bende uzak dur benden ruh hastası dedim . Hayatımda kimse yok konuştuğum kimse yok hem beni terkediyo hem yalvarmama rağmen donmuyo ve bu yaptıkları ne istiyo bu psikopat benden ben donsun diye beklerken niye boyle şeyler yapiyo?