Ozet geciyorum eski erkek arkadaşım beni aldattı ve ayrıldım. Bugun 3 yakın arkadaşımla buluşacaktım x kişisini de tanıyorlar olanları da biliyorlar. Israrla kızlar x kişiyle taniştığımız yere gitmemizi istediler, duzenli de takıldığımız bir yer. Neyse gittik. Aradan biraz zaman gecti ortak arkadaşlarımız vardı x ile. 2 sevgili. Baktım 4 kişi onlar geldi aa naber nasılsınız falan farklı bir masaya oturdular. Yarim saat falan gecti x ve yanında arkadaşlarımdan birinin sevgilisi beraber geldiler. X once diğer arkadaşlarının yanına gitti. Arkadaşımın sevgilisi de ahmet olsun, ahmet de bizim masaya geldi.
Ben ahmete biraz bozuldum benim burada olduğumu biliyorsun falan diye. Her neyse ayrıntıları geciyorum x bizim masaya yoneldi. Kızlara selam verdi barbeku bi 5 dk konuşalım falan dedi. X huzursuz oluyorum lutfen gider mısın falan dedim ama arkadaşlarım falan da ısrar etmeye başlayınca ben sinirden ağlamaya başladım. Aldım cantamı falan siz de dost musunuz bilerek yaptınız falan diye biraz kirdim kızları da.
Neyse ben giderken kızlardan biri dur dinle sadece hatrimiza falan dediler. Bu x geldi yanımıza konuşurken allahım rezillik ağlıyor yuzuk almış evlenelim falan diyor. Kızlar cıktım ordan ağlaya zırlaya. Arkadaşlarıma cok sinirliyim cıktılar peşimden ama baya sinirlendim hakaret ettim sizinle de artık goruşmek falan istemiyorum diye geldim eve. Ama hala ağlıyorum. Ben hala bu cocuğu seviyorum. Ama affedemem affedemiyorum. Beni oyle bir duruma soktular ki hem arkadaşlarım hem x.Heralde alkışlayıp kutlama falan yapıcaz sandılar. Deliye dondum ya. Yapayalnız hissediyorum. Ben ne yapicam ya. Nasil atlaticam. Arkadas sandiklarima mi yanayım, aldatilmisim ona mi yanayım. Ya bir desteğe ihtiyacım var. Yaparsın atlatirsin denilmesine.