Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldim. Uzun zamandan beri dısardan bir gozlen burayi takip ediyorum. Ben evlilik hazirliginda olan genc bir hanimim. Ikinci evliligim olcak ins. Eşim cok iyi bir insan fakat tam tamına 3 ablası bir de abisi var. Al birini vur otekine cinsinden. Hele en buyugu... Rabbil alemin sanki suratından nurunu almış uzak diyarlara goturmuş gibi. Lohusa kadın baksa sutten kesilir oýle lanet bir kadın. Kem gozu kotu sozu eksik olmayannbir mahluk. Resmen dunya imtihanı gibi bisey. Gecen gunlerde eve ceyizim tasınırken bu nursuz kadın mokur mokur agzinin icinden konusuyordu sandık cıkarma merasiminde neseee hadi dedim gidsr ayak tadımız kacmasın( olmayan şey nasıl kacacaksa) erkek kardesim merasim esnasında adettendir damattan para istedi 1 2 ısrar şakalaşma oldu baktım bu bir metre hic santim boylu gorumcem 'Aaa yeter ama cocuğu iyice soydunuz soğana cevirdiniz iyi alışmışsınız milleti yolmaya' demez mi? En son hatırladiğim topuklumla kafasına ufak bir magma deliği acmam oldu