Ya kızlar cok tuhaf bir şey oğrendim komik desem değil, ama sacmalığın daniskası
Tabiri caizse " beyaz yakalı" erkekler şimdilerde kendisine efendi arıyorlarmış (sahibe kız-kadın oluyor burada) elin kadını kızının evinin kirasını kıyafet masrafını filan karşılıyorlarmış, hem de evde kendi karısı varken bir de cok tuhaf geldi yahu
kole olmak isteyenlere - kole olmak isteyenlere - oneriler - Page 2 - Wattpad Page 2 Read kole olmak isteyenlere - oneriler from the story kole olmak isteyenlere by serkanizmo (Serkan) with 2,151 reads.Sen yaparsan onu mutlu edebilirsin...
www.wattpad.com

Ama tabi boyle kandırılanlar da oluyormuş işte ben sana boyle boyle masraf yaptım sen de benim isteklerimi karşılayacaksın yoksa seni bilmemkime rezil ederim soylerim vs vs diye...

Sosyal medyada yeni tehlike! Bitmeyen şantaj, beyaz yakalı koleler... Sosyal medyada yeni bir tehlike ile karşı karşıyayız. Cok sayıda kişi kendini ‘finansal kole ’ olarak tanımlıyor ve ‘sahibini ’ arıyor. Bu kişiler, sahibine para yolluyor, tum ihtiyaclarını karşılıyor. Ancak uzmanlara gore finansal kolelik şantaj, tehdit ve dolandırıcılık gibi davalara konu olan...
www.dha.com.tr

Şaşırınca yorumları merak ettiğim icin paylaşmak istedim kusura bakmayın umarım kotu bir şeylerin reklamı gibi olmamıştır