Arkadaslar cok bunalimdayim kimseyle paylasamiyorum 5 sene suren bir evliligim oldu aile dostumuzun ogluydu surekli istemeye gelirlerdi benim ailemde onu bana ovduler taki ben kabul edene kadar 2 ay icinde nişan dugun oldu ama ikimizde ailelerimizden uzak sehirdeydik ben sevemedim yapamadim surekli tartisma ve hakaret vardi bosanmak istedigimde ailem hep karsi cikti bizde bosanma olmaz diye her seferinde sustum ama tum gucumu toplayip dava actim bu seferde kendi ailesi evi basip hakaretler ettiler adimizimi cikaracaksin bosanarak dediler. Durusma gunu gidemedim korktum 5 senem inanin aglamakla yipranmakla gecti kari koca gibi bir hayatimiz olmadi cocugumda yok artik geceleri evede gelmiyordu evde tek basima kafayi yiyecektim calismama izin vermez ama evinede bakmazdi surekli kira borcu yuzunden hatta kendi borclari yuzunden hacizlik olduk evden cikarildik her seyi goze alip tekrar bosanma davasi actim aileme gittim benim ailem beni geri yollamak istedi direndim gerekirse calisir kendime yeni bir hayat kurarim dedim bosandim ama vazgecmedi surekli tehditler edildi 2 defa sikayet ettim bir ise yaramadi ailem basimizi belayami sokacaksin barista kurtulalim senden bizi rezil ettin dedi ve ben o laflardan sonra yine baristim cunku beni onemseyen kimse yoktu ama baristiktan sonra kendisi bana ben yapamiyorum git dedi ve evden gonderdi. Aileme gidemezdim zaten 3 gun komsuda kaldim is buldum 2 de bilezigim vardi kucuk ev tuttum 3 senedir calisip kendime bakiyorum bu sure icinde yine eski esim pesimi birakmadi eve gelmeye calisti kapilari kirdi sikayet edip uzaklastirma karari aldirdim bir gece nezarette kaldi oyle durdu. Ama ailem benle konusmuyor hala cogu akrabalara annem bosandigimi bile soylemiyor.
Simdi gorustugum biri var beni cok sevdigini soyluyor butun ailesi iliskimizi biliyor ama evlilik konusuna gelince param yok diyor bir yuzuk alip getirmekte cokmu zor kendi ailesi benle konusurdu taki evlilik konusu acilinca daha once evlenmis kizi istemeyemi gidilir dugunmu yapilir zaten paramiz yok diyor sevdigim kisi hic evlenmemis oda dugun yapmak istedigini soyluyor ama donup dolasip para yok diyor ve bir adim atmiyor simdi onun erkek kardesine kiz bakiyorlar istemeye gidecekler onlara gelince para varda bana gelince neden para yok diyorlar artik ne yapacagimi nasil bir yol izleyecegimi sasirdim benim mutlu olmaya hakkim yokmus bunu anladim