Kizlar merhaba az once arkadasin biri konu acmis ben ondan esinlenip acma geregi duydum zira benim durumum daha vahim.
Bende surekli kotu bisey olacak hissi var. Lutfen neden 2 kere benzer konu demeyin cunku ben sizler arkadasa kaygi bozuklugu diyince korkmaya basladim.simdi ben anlatayim bilenler varsa yonlendirsin lutfen.ne kadar agir oldugumu simdi anlayacaksiniz.
Kardesimi ariyorum nerdesin. Abla arkadaslarla denize gidiyorum diyor o gece bana uyku haram.ya bogulursa ya ayagina kramp girerse ya orda kavga cikar bisey olursa.
Annemi ariyorum anne nerdesin kizim metroya binicem eve geciyorum.hoooop aklima ya annem yanlislikla metroya duserse ya ezilirse ya kapi carparsa kendimi yiyorum.
Babamin cevresi inanilmaz genis dostu dusmani coktur.hele babami 7 /24 dusunmekten kahroluyorum.ya babami bi yere cagirir vururlarsa ya babam arabasiyla gider fren patlarsa. Mesela kucuk kardrsime su veriyorum cocuk suyu iciyor elinden cekiyorum yavas icsin ya bogulursa diye.yanimda birinin bogazinda bisey kalsa eyvahlar olsun ben kendimi yerlere atiyorum. Bide farkettiseniz hani kaza olur duser filan degil ince ayrintilara daliyorum.metroda duser kapi carpar diye dusunurmu insan.bir tek esim icin cok korkmuyorum.oda cok guclu karsisinda kim olursa olsun acimaz insanlara.ama ailem cevrem arkadaslarim oyle degil.o yuzden herkese bir parca icim gidiuor.pskiyatr gittim kaygi bozuklugundan ilac verdi 3 tane. Cok agir kolum kalkmiuo hep yatiyorum 5 ay kullandim cok bi fayda gormedim.siz ne diyorsunuz kizlar