Yarın bir kadınlar buluşması var. Ben kucuk kızımı alıp gidicem. Eşim de buyuk kızımıza bakacak. Beni bırakıp donerler diye konuşmuştuk. Sonra eşim kızı boşuna cıkarmayalım sen arabayı al git dedi. Ama ben de araba kullanmayı sevmiyorum, mecbur olmadıkca kullanmıyorum. Bi de 3 aylık bebekle gitme fikri Beni bayağı gerdi. Sonra kardeşimle konuşurken nişanlısını onun gotureceğini (kız bana yakın oturuyorlar) beni de kendisinin alabileceğini soyledi ve boyle anlaştık. Akşam eşim kv ile konuştuğunu kvnin yanında kardeşiyle toplu taşıma ile geleceğini soyledi. Onlara bize yakın durakta inin ben gotureyim demiş. O duraktan sonra toplu taşıma ile giderlerse sadece 1 minibusle ulaşıyorlar oysa ki.. Bana sizi ben gotureyim onları da alıp gidelim dedi. Ben de actım ağzımı yumdum gozumu. O kadar kişi arabaya sığmayız. Ben kardeşimle giderim siz de rahat rahat gidin dedim. Sen karını kızını duşunme annen bi minibuse binmesin diye yola cık dedim. O da sanki sana minibusle git mi dedim. Arabayı al git dedim. Ordan sonra annemlerin bir minibusu kaldığını nerden bileyim ben daha uzak sandım dedi. Kim haklı kızlar cok gerginim. Ayrıca ele gune karşı ben ve kızım kardeşimle giderken eşinin annesi ve teyzesini goturmesi nasıl gorunur. Herkes orada olacak.
Duzenleme:
Arkadaşlar herkes bana saldırmış eşin arabayı al demiş, kv yaşlı yazık vb diye o yuzden acıklama gereği duydum. 1.si evde 2 araba var ve birini sıklıkla ben kullanıyorum yani arabayı al demesi lutuf değil. 2.si benim kv yaşlı cahil bi kadın değil. Universite mezunu, havalı bir kadın. Arabası da var, cok da guzel kullanır. Yani toplu taşıma kendi secimi, zorunluluk değil. 3.su ben annesini almak istemesine kızmadım. Eşim beni bırakacak olsaydı ben derdim anneni de alalım diye, ikisi de huyumu bilir. Ben 3 aylık bebekle beni yalnız gondermeyi duşunurken annesine ben seni bırakırım demesine icerledim. Lutfen yorumlarınızı bu cercevede yapın.