İyi geceler arkadaşlar.. Eltim ve kaynım memlekete gitmişler bugun de kayınvalidem aradı bizi. Telefonu ben actım.
kayınvalidem : '' Kızım hazır abinler buradayken Abini veya yengeni goruntulu arasanıza hem yeğeninizi gorursunuz hem de ben de sizi gormuş olurum '' dedi.
Kayınvalidem bunu soyler soylemez eltimin sesi geldi arkadan '' Anne ben yukarı cıkıyorum '' dedi

((Bu arada biz yeğenimizi gormeye gitmiştik bunu onceki konularda yazmıştım.))
Bense o esnada temizlik yapıyordum ve eşim de uyuyordu. Dedim ki '' Olur Anne ama X şimdi uyuyor istersen akşam arayalım '' dedim.
Kayınvalidem de biraz trip atar gibi oldu sonra telefonu kapattık. Hatta sozumu bitirmeden kapattı diyebilirim.
Yaklaşık 2 saat sonra eşim uyandı ona durumu anlattım eşim de kayınvalidemi aradı ve dedi ki
" Anne ben bugune kadar Karalahana06'yı bile goruntulu aramadım. Abimi goruntulu aramak da nereden cıktı. Ayrıca bunu neden Abimin kendisi soylemiyor da sen soyluyorsun '' şeklinde cevap verdi...
Kayınvalidem şok tabii beklemiyor oyle bir cevap...
Yani gercekten aramak isteyen insan araya aracı koyar mı? Ne bileyim... Ya da eltimin o şekilde soylemde bulunması. Kayınvalidemin birden telefonu kapatması...
Biraz canım sıkıldı acıkcası...