Herkese merhaba arkadaslar gorumcesine turan taktigi uygulayan yeni gelin bendeniz yagmurdamlasi, bugun kavganın ikinci perdesini aralayacagım. Kiminiz fake kiminiz yalan dolan dese de coğrafya kaderdir mantigiyla beraber anadolumuza has o bayagı aile kavgalarından hepimiz haberdarız. Yani ben fake degilim. Sadece betimlemelerim goze carpiyor. Neeeyyseeee savaş boyalarimzi surdugumuze gore hikayemize kaldigimiz yerden devam edebiliriz. Dun aksam saatleŕinde hırsımı alabilmek maksadıyla ocagı citilerken alt kisminda yapışkan bir madde ile karsılastım cekip cıkardigimda arapca yazılarn oldugunu fark ettm. Bugun bilen birine goturdugumde bana bunun buyu oldugunu soyledi. Bunu kim yapmış olabilir diye sordum ve cevap beni şasırtmadı. 'Tepesinde sac kalmamış kem gozlu nursuz tıfıl bir kadın goruyorum." dedi.... gorumcem yine kirli oyunlara el atmıştı.. haneme kadar giren bir buyuden bahsediyorum.. hic bu durumla karsılasan oldu mu? Ne yapmam gerekiyor. Sakin ol demeyin bana illa buyuden agzimin burnumun yamulmasını mı beklemeliyim? Kizlar yorumlariniza ihtoyacim.var sevgiler...