3 gun once bi konu yazmıştım eşimin hareketleri saygısızlığı umursamazlığı ve oyun telefon hastalığı yuzunden . 7 aylık evliliği nasıl tukettiğini anlatmıştım sizlere .. 2 gun oncede telefonunu sakladığım icin benden boşanıcanı ve telefonunu vermeyince babasını arayıp gelmesini ve benden cok sıkıldığını soyledi ve bende anlattım yaşadıklarımı eşimden rahatsız olduğum şeyleri ve babası eşimi haksız bularak onu kenara cekti ve gitti .. gittikten sonra değişen hicbişey olmadı sanki hic konuşulmamiş gibi tekrardan kaldığımız yerden devam ettk ğzerime yurumeye devam edince bu sefer ben babasını aradım ve oğlunu gelip almasını dayanamadımı soyledim geldiğinde tekrar aynı konuşmalar eşimin haksız oldunu o kadar net biliyor ki bende hicbi problem olmadını cook net farkında herkes ama sonucta gelinim ben banada hep sensin kızım diyemezler o yuzden biraz bana biraz ona cocuk gibi konuşup gitti . Ağladım butun gece zoruma giden herşey icin ağladım sabah kalktm işe geldm oğlene doğru kayınvalidem geldi işte erkek naparsa biz tamam deriz işte başka birinin aldatma olaylarını anlattı neymiş efendim eşim beni aldatsa bile ben gidip koynuna gircekmişim biraz cilve yapcakmışım neymiş ben bunları yapamam istenmediğim yerde durmam sizin hoşunuza mı gidiyo benim mutsuz olmam dedim ve kapattım konuyu işimin olduğunu soyledm ve gonderdim . Akşamda eşim ısrarla kendi ailesine gidelm dedi babası beni aradı gelin gelin hepberaber yemek yiyelim kabul ettim ve gittim eşim hep akşam suratını duzelt oyle gormicem diye soyleyip durdu ve tabikide suratımı duzeltmedim eşim nasıl benm ailemn yannda bişey sorulmazsa cevap vermiyo telefon elinde kimseyle muhabbet etmiyo bende aynı şekilde yaptım babası kızım naptın bugun falan soru sorup beni konuşturmanın peşindeydi hep babası eşimden daha ılımlı bi adam hep bana kızım der ve bu benim cok hoşuma gider o nasıl oğlumsa sende benim kızımsın der. Her neyse biz kalkalım dedm eşime babası oturum dedi Bende yatıya kalmıcaz baba dedim ikimizde işten geldik eve girmedik daha dedim ve eşim toparlandı cıktık . Eve gelene kadar tek bir kelime konuşma gecmedi aramızda evin merdivenlerinde eve girince artık suratını duzelt dedi bende duzeltmem icin bişey gormuyorum dedim iyi oylemi diyip sustu eve geldiğinde hicbi iş yapılmamş sabahtan akşamdan kalan tabaklar bardaklar mutfakta heryer dağınık yatak dahi toplanmamş gorunce şok oldu cunku asla evi oyle bırakıp cıkmam kendisi bilir umursamaz şekilde duşa girdim oyalana oyalana cıktım yarım saat saclarımı kuruttum duzelttim sabırla bekliyo normalde kırk saat napıyosun cık hadi bende giricem demeye başlamıştı . Sonra miss gibi gectim yatağıma oda salondaydı geldi yatıcakmısın dedi uzanıcam dedim gitti ışıkları kapattı duşa girdi cıktı geldi yanıma hala neye bu suratın diye sordu bende yol gosterenim yok konuşanım yok doğruyu gosterenim yok diyip arkamı dondum . Sonra soz verdi bidaha benim uzerime yurumicene bana el kaldırmıcana konuşmalarına davranışlarına yaklaşmalarına dikkat ediceni soyledi ve artık beni boyle gormek istemediğini soyledi aslında 3 gundur beklediğim şeyi anca yaptı ama beni kırıp doktukten sonra .. hee bu arada telefon konusu noldu dersenizde telefonla oynamaya devam edicekmiş ama sınırımı bilicem dedi ben hicbi zaman ona oynama eline alma demedim aksine ben duştayken yemek yaparken utu yaparken işlerimi yaparken kendime vakit ayırdığım zamanlar tabikii alabilir ama banada vakit ayırması gerektiğini bilmeli . Bi kac gun sabrını denemeyi duşunuyorum biraz daha mesafeli olmayı daha kendi halimde takılmayı planlıyorum kacan kovalanır diye bi soz var ben herşeyin fazlasını verdim ve karşılığında saygısız bi hayat gordum işin ciddiyetini bilmesi gerek . Ve dun gece 3 kere ilişkiye girdik normalde 1 kere ilişki yaşayıp oyun oynardı dun 3 kere olması benmle ilgilenmesi beni goklere cıkardı organzm olmanın tadını doya doya cıkardım dun gece .. inşallah Yaşadıklarımızdan ders almıştır