Mrhaba canlar,

Şu son zamanlar zor şeyler yaşadım ve bunu sizlere paylasip sizin duşuncelerinizi, goruşlerinizi doğrularınızı ve yanlislarimi bana iletin lutven. Derdimi kimle paylaşsam bana boş ver takma deniliyor ama ben daha tam atlatamadım ve başkasının bu olayla ilgili yorumlarını bekliyorum. Teşekurler.

Gecmis: eşim ve ben 6 senedir beraber ve 2 senedir evliyken şimdi yakın zamanda boşancaz. Eşimle cok zor şeyler atlatdik iliskimize iki tarafta pek onay vermedi. Ask dedik evlendik. Esimin kumar oynadindan haberim vardi ustelik. Cahillik! Ama cok sevdik! Bana cok duşkundu.

Konu:
Yaklaşık 1 senedir anlaşamadınız cok konular vardı, ailesi beni hep yabancı olarak gordu, bana kotu davrandılar. Eşim bunları gordu halde gormemezden geldi ve hep suclu bendim onun gozunde. Eşim her ay kazandı maaşını gizlice annesi ne verdi, biz maddi sıkıntılar cektik vesayre. Eşim yaklaşık 1 senedir yine kumara duştu, az miktarda basladi ve her gecen gun yukseldi. Ben hesap sordumda agresifleaiyordu. Son kavgamizda ben 9 aylik hamileydim ve ondan bosanicagimi soyledim. Son konumda gorebilirsiniz. Esyalarini topladi, evimde giyinme dolabını kırdı camları yere indirdi ve gitdi. Bunun icin ben uzaklaştırma kararı cikardim ve 6 ay bana yaklaşma izini yoktu. O arada kiyamadim ve mesajlar yazdim onunla konusmak istedimi. O benden surekli kactı, en son mesajı ise soyleydi: evet sen haklisin konusmak yerine ben kacmayi tercih etdim, kafam cok karişikti kafami toparlamak icin kactim. Seni seviyorum, bebwgimiz nasil?. Okadar. Oysaki ben ona 1 ay surec verdim. Tesadufen birbirimizi gorduk, konustuk. Benim piskolojim yerinde degil, boyle oldu surece aile kuramam dedi. Uzaklaşma yasağından ama daha haberi yoktu o aralar. O gun oyle konu kapandi. Sonra arada cocuğumuz doğdu ve ben tek doğuma gitdim. Bebegi şimdiye kadar hic gormedi. Velayet davasi actim, ikimizin ustunde kaldi velayet babasi itiraf etdi halde piskolojisi bozuk diye. Mahkemede cocunun resmini dahi gormesine yanıt ben de bana telefondan ulaşabileceğini ve ona resim va video gogondereceme soz verdim. Nerdeyse 1 ay gecti ve ne yazdı ne aradi. Bir baba cocunu hic mi merak etmez? Oysa ki cok seviniyordu odasını yaparken birşeyler alırken. Ne kendisi ne ailesi hic kimse oralı değiller, sizce bu davranışları normal mi?

Ve bir soru daha: sizce bosanma davasını ben mi acıyım yoksa bırakiyim o acsın, ardında şoyle bir duşunce var o acarsa en azından kocam ben zaten sevmemis der gecerim hayatıma bakarım, ama egosu daha da buyur. eğer ben acarsam da illeride keske biraz daha bekleseydim bwlki duzelirdi pişmanlık olabilir mi?