merhaba kk

ben yeni nişanlıyım yani yeni desem de 2,5 aylık yeni işte
bu zaman zarfında basta gorumcem ile ilgili sorun olmuştu ama sonra cozuldu gel zaman git zaman cozdum ben bu kızı.. Kendisi evli .. Kendi evinde bi hakimiyet oluşturmş .. karakteri soğuk biraz herkes aynı olacak durumda değil tabi evde pek iş yapmaz annesine yakın oturdugu icin işten gelir yemek yer evine iner duzenleri boyle.. evde pek iş yapmazdan kastım yemek yapmayı sevmıyor cunku dısarıdan misafir ağırlayacagı zaman arkadasnı cağırıyor yemek yaptırmaya nereden biliyorum bizi iftara davet ettiklerinde kendi soyledi buyurun gelin bana caktırmadan esra olmasa fln dedi gulerek bozmadım bende tebessum ettim ama kendi evinde abisine annesine kocasına bi hakimiyet oluştrmuş misaifirn cayı bitmiş kalkmaz koymak icin nişanşm hizmet eder zaten annesi benm cocuklar ters olmuş der nişanlm icin evin kızı diye hitap ediliyor.. kızkadesı dugunumze de yardım edeceği icin bir cok konuda fikrini soluyor siz begenin beyaz esyayı alalım fln duğunden snra odeyecegz borcumuzu nişanlmla..
biraz uzun oldu konuyu anlatmak icin sorun şu ; kızkardesı biraz ne dediğini bilmeyen insan herkesin icin bir şey oldugunda nişanlma laan angut diye soyler .. gecen aksam uzun zamandır gitmiyırdum babası rahatsz diye gecmiş olsun gittim kocasına hayvanat bagırma kopeğime dedi kocasıda bahcesi diyee cvp verdi.. Cok tuhaf bi durum cidden .. apartmandan komşuları vardı misaifr soncta hadi gectim ben varım orada.. dısarıya karşı nasıl bilmiyorum kendisi yani etrafa cevreye ama ailesine boyle.. kız bi oteriterlik kurmuş.. bende tanıdıgımdan cozdugumden boş bardagına bakmam icer misin demem doldurayımmı demem cunku ona gittiğimde oda bana oyle ve bu normal karşılanıyor , sorun olmuyor..