Evet suanki derdim bu... sosyal medyada olan pozitif dusunce gruplari bunlari yonlendiren insanlar hakkindaki dusuncelwreinizi merak ediyirum acikcasi...
bir gruba uyeydim okuduklarim beni soka ugratti... bazi kelimeleri duzgun bile telafuz edemeyen kisilerin bilincalti temizligi vs diye insanlari kandirmasi gibi geliyor... hele bir ses kaydi dinledim dinlerken esim geldi "kizim bu ne eriskin filmi mi izliyorsun" dedi ki hakketen oyle bir ses tonu ile konusulmustu. birbiri ile alakali olan ama birbirine antitez olan cumleleri ayni konu icinde kullanmalar ve bir de bunlara dini alet etmeler.. ama ard arda paylasilan sozde mucizeler. "niyet kartimda ask cikti esim arabami degistirdi" " bilmem ne bulutlara dua yuklemek" anlayamadigim tuylu tutsulu ritueller . sizinle tanistim.hayatim degistiler falan...
bu ara Idrakyollariiltihabi nin bir konusunda paylastigi gibi acayip psikolojiye sarmis durumdayim ve daha cok bilinc alti temizligi ile ilgili arastirmalar yapiyorum ve karsima boyle seyler cikti...
ben mi cok kotu niyetliyim yoksa onlar mi?